DeSeizoenen zoekt een

Begeleider, 24-30 uur, Berk

Dienstverband

24 - 30 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon- en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken een coachende begeleider

En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen op Elivagar?

Woonhuis de Berk
Je gaat werken in het woonhuis 'de Berk' waar 7 bewoners wonen die graag kennis met je willen maken. Deze bewoners hebben een lager ontwikkelingsniveau en hebben extra ondersteuning nodig in het dagelijks leven. Je werk bestaat o.a. uit verzorgende taken waarbij het vooral gaat om mondelinge ondersteuning en weinig fysieke ondersteuning. Daarnaast is er sprake van autisme en/of psychiatrische zorg. De unieke positieve wisselwerking binnen de Berk maakt het een aantrekkelijke plek om zowel te werken als te wonen. Je komt te werken in een team met fijne collega’s die niet kunnen wachten om je wegwijs te maken in de woning. Jij krijgt de kans om te groeien als mens en als medewerker.

Wat bieden wij:
  • Een contract voor minimaal 24 en maximaal 30 uur per week, het aantal uren stemmen we samen af. Mede afhankelijk van jouw wensen, want we begrijpen dat een goede balans belangrijk is.
  • Vast dienstverband, wanneer we direct een goede match hebben in je sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 tussen € 2.617,00 en € 3.535,00 (per 01 dec. 2023 obv een fulltime dienstverband)
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, zoals een eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • En als extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Diensten: Je werkt wisselende diensten, waarbij je om het weekend werkt. Daarnaast zorgen we voor een prettige afwisseling in vroege en late diensten.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Je bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoners binnen de bestaande dag structuur. Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel in je contact met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Wanneer nodig kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Voor deze functie zijn wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn op niveau 3 of 4. Het is fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie, maar wij begeleiden ook graag in je vak, zodat jij je verder kan ontwikkelen.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels (tel. 06-12786826) voor meer informatie.

Elivagar

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar, onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.