MET ggz zoekt een

Begeleider(s) Noord en Midden Limburg

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Psychisch kwetsbare cliënten helpen weer op eigen benen te staan; dat vind jij het mooiste aan jouw vak. En dus zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze teams in Noord-Limburg en Midden Limburg zoeken we een enthousiaste Begeleider. Als begeleider begeleid je cliënten met psychiatrische kwetsbaarheid en/of forensische cliënten vanuit een beschermd wonen-situatie of ambulante setting. Daarbij is je belangrijkste doel om hun herstel te bevorderen en hun zelfredzaamheid in het dagelijks leven te vergroten.

Wie wij zijn
Op eigen kracht komen mensen meestal al een heel eind. Dit geldt ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid, maar soms zijn er te weinig mogelijkheden om ontstane problemen zelfstandig op te lossen. Dan is MET ggz er.

Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving.

Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

Wat je gaat doen
•Daar waar en wanneer het werk is, wordt je ingezet om onze cliënten te begeleiden;
•Je stelt samen met de cliënt en eventuele naasten een begeleidingsplan op, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid, het herstelvermogen en/of het behalen van begeleidingsdoelstellingen van de cliënt. Je evalueert het plan en stelt het plan regelmatig bij;
•Je begeleidt de cliënt volgens het begeleidingsplan;
•Je zorgt voor afstemming van het begeleidingsplan op het sociaal maatschappelijk netwerk en eventueel overige zorgverlening;
•Je activeert en stimuleert de cliënt;
•Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het begeleidingsaanbod en zorgverlening. Je doet verbetervoorstellen en maakt deel uit van werkgroepen.

Wie jij bent
•Je hebt een afgeronde relevante opleiding (minimaal kwalificatieniveau 4);
•Je hebt enige jaren ervaring met ambulante begeleiding en/of begeleid wonen;
•Je hebt kennis van de sociale kaart en actuele wet- en regelgeving;
•Je hebt kennis van relevante methodieken en van psychopathologie en kunt deze adequaat toepassen;
•Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en werkdagen en bent inzetbaar op al onze locaties in Midden en Noord Limburg
•Je bent in bezit van een rijbewijs (B).

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie begeleider A is ingedeeld in functiegroep 45 van de cao ggz (maximaal € 3.135,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Je ontvangt een contract met een vast aantal uur per week (dus geen 0 uren of min-max contract). Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Anja Hermans, HR business partner, ahermans@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.