DeSeizoenen zoekt een

Begeleider - 8-12 uur - Buitenhuizen (zevensprong)

Dienstverband

8 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Vacature Begeleider, 8 tot 12 uur, Buitenhuis Zevensprong in Sint Anthonis, locatie Bronlaak

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Je gaat werken in het buitenhuis de Zevensprong in Sint Anthonis. De bewoners hebben over het algemeen een matig verstandelijke beperking en zijn actieve oudere in de leeftijd van 52 tot 85 jaar. Je ondersteunt ze in hun dagelijkse leven en op sociaal/ emotioneel vlak. Tevens is lichamelijke verzorging een onderdeel van de taken. De meeste bewoners zijn een aantal dagen per week overdag aan het werk.

Wat bieden wij:
  • Hechte samenwerking in een leuk team.
  • Direct een vast dienstverband voor 8 tot 12 uur per week, wanneer we een goede match hebben tijdens het sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG40, tussen €2.537,- en €3.432,- afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie, een positief en geduldig karakter heeft en flexibel is. Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of 4. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onze werkenbij site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Rob van Kempen 06-20691095 voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer gevoel krijgen bij het betekenisvolle werk wat wij doen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding op onze mooie locatie Bronlaak.

Meld je aan, door een e-mail te sturen naar werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. ‘kennismaking Bronlaak’ en jouw telefoonnummer.

Bronlaak alvast in vogelvlucht beleven voordat je reageert, bekijk dan dit prachtige filmpje Werken bij DeSeizoenen, locatie Bronlaak in Oploo - YouTube