MET ggz zoekt een

Begeleider A Flexpool

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Venray Roermond Echt Weert Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Psychisch kwetsbare cliënten helpen weer op eigen benen te staan; dat vind jij het mooiste aan jouw vak. En dus zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze flexpool zoeken we enthousiaste begeleiders. In deze rol begeleid je cliënten met een complexe psychiatrische kwetsbaarheid vanuit zowel een beschermd wonen-situatie als een ambulante setting. Daarbij is je belangrijkste doel om hun herstel te bevorderen en hun zelfredzaamheid in het dagelijks leven te vergroten.

Wie wij zijn
Op eigen kracht komen mensen meestal al een heel eind. Dit geldt ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid, maar soms zijn er te weinig mogelijkheden om ontstane problemen zelfstandig op te lossen. Dan is MET ggz er.

Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving.

Wat je gaat doen
Als flexpool medewerker ben je daar waar nodig inzetbaar op verschillende locaties van MET ggz in Midden- en Noord-Limburg. Je stelt samen met de cliënt en eventuele naasten een begeleidingsplan op gericht op herstel, het bevorderen van zelfredzaamheid en/of het behalen van begeleidingsdoelstellingen van onze cliënten. Je begeleidt, activeert en stimuleert de cliënt volgens dit begeleidingsplan, die je regelmatig evalueert en bijstelt. Je zorgt voor afstemming van het begeleidingsplan op het sociaal maatschappelijk netwerk en eventueel overige zorgverlening. Ook draag je bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het begeleidingsaanbod en zorgverlening, en maak je deel uit van werkgroepen.

Wie jij bent

-          Je hebt een afgeronde relevante opleiding (minimaal kwalificatieniveau 4);
-          Je hebt enige jaren ervaring met ambulante begeleiding en/of begeleid wonen;
-          Je hebt kennis van de sociale kaart en actuele wet- en regelgeving;
-          Je hebt kennis van relevante methodieken en van psychopathologie en kunt deze
           adequaat toepassen;
-          Je bent in het bezit van een rijbewijs (B).

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie begeleider A is ingedeeld in functiegroep 45 van de cao ggz.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maurice Bongaerts, Adviseur werving en selectie, telefoon: 06 – 31 75 73 01

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.