PSW zoekt een

Begeleider A flexpool Heikei

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van onze kinderen op de Heikei?

Om iedere dag de zorg en begeleiding te kunnen bieden aan onze kinderen zijn wij op zoek naar een nieuw collega die zowel ambulant wilt werken (gespecialiseerde thuisbegeleiding) als flexibel kan bijspringen op onderwijszorgcentrum de Heikei. Wij zijn dan ook op zoek naar begeleider A.

De Heikei
De Heikei is een centrum voor onderwijs, revalidatie en zorg voor kinderen en jeugdigen (5-18 jaar) met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Bij de Heikei krijgen kinderen kwalitatief goed onderwijs in combinatie met de juiste zorg en revalidatie. De Heikei is een samenwerking tussen PSW (gehandicaptenzorg), Onderwijsgroep Buitengewoon (voortgezet) speciaal onderwijs en Adelante (kinder revalidatie).

Doordat we (op één locatie) een totaalaanbod aanbieden op het gebied van onderwijs, revalidatie en zorg kunnen wij kinderen en jeugdigen helpen om zich optimaal te ontwikkelen. Wij bieden een veilige en leerrijke omgeving met op maat gemaakte zorg-onderwijs-arrangementen. Daarnaast worden de kinderen en jeugdigen op de Heikei, met oog voor hun welzijn, maximaal uitgedaagd om binnen hun eigen vermogen te leren en te ontwikkelen.

Het is een combinatie van werken op de Heikei met enkele uren als ambulant.

Als begeleider A…
Begeleid je kinderen en jeugdigen zowel op de Heikei als in hun thuissituatie op diverse vlakken. Je hebt affiniteit met kinderen met een intensieve zorgvraag en bent in staat om zorg, structuur, veiligheid en een optimaal pedagogisch klimaat te bieden. Je weet de begeleiding hierop af te stemmen met collega’s en andere professionals en onderhoudt daarnaast het contact met betrokken ouders/verwanten.

Gespecialiseerde thuisbegeleiding
Binnen het ambulante werk begeleid je kinderen en jeugdigen met een intensieve zorgvraag die de Heikei bezoeken. In de thuissituatie zet je de zorg voort die op de Heikei geboden wordt en heb je individuele aandacht voor het kind of jeugdige.

Als ambulant medewerker stem je af met ouders/verwanten en de begeleiders van de Heikei om gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van het kind of jeugdige. Als begeleider A werk je samen met een collega begeleider B in een gezinssituatie.

Wat hebben wij te bieden?
 • Direct een vast contract met uren in overleg afhankelijk van flexibiliteit en het oppakken van ambulante casuïstiek;
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg schaal 35 tussen de €2338,- en €3294,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering;
 • Je krijgt boven op je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren op basis van een fulltime dienstverband;
 • Binnen PSW zijn er verschillende mogelijkheden om extra te werken. Bijvoorbeeld; structureel extra contracturen werken in de flexpool of incidenteel extra werken via "diensten plukken" waarbij je naast je reguliere uren extra diensten kunt plukken op het moment dat dit past bij jouw privéleven. Zo hou je regie over je eigen rooster en werk-privé balans.

Wat verwachten wij van jou?
 • Een afgeronde agogische opleiding op minimaal mbo niveau 3;
 • Kennis van en ervaring met de doelgroep ernstig meervoudige beperking;
 • Je werkt ontwikkelingsgericht en beschikt over een goed observatievermogen;
 • Samenwerking met collega’s, ouders en andere professionals;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Samenwerking en verbinding zoeken staan hoog in het vaandel.

Wil je meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Helma Wolfs, teamleider Heikei. Helma is te bereiken via h.wolfs@ogbuitengewoon.nl