PSW zoekt een

Begeleider A flexpool Heikei Haelen

Dienstverband

4 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Je bent goed met kinderen, kunt snel echt contact maken, bent flexibel, zelfstandig, proactief en hebt een gezonde dosis humor. Klinkt bekend? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Om iedere dag de zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kinderen zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die flexibel kunnen bijspringen ter vervanging van vaste collega's in de functie van:

Begeleider A

Wat ga je doen?

Bij de Heikei begeleid jij de kinderen en jeugdigen op tal van vlakken. Je hebt affiniteit met kinderen met een intensieve zorgvraag. De huidige groep kinderen vraagt vooral om zorg, structuur, veiligheid en een optimaal klimaat om zich te ontwikkelen. Je weet je begeleiding hierop af te stemmen. Je stemt waar nodig af met collega's of andere professionals. Naast het contact met collega's heb jij ook een warm contact met de betrokken ouders. De Heikei is van maandag t/m vrijdag open, de eerste kinderen zijn er om 9 uur en rond 16 uur sluiten we de dag weer af.

De Heikei

De Heikei is een centrum voor Zorg, Onderwijs en Revalidatie waar PSW, Onderwijsgroep Buitengewoon en Adelante kinderen en jongeren (5-18 jaar) met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) kwalitatief goed onderwijs bieden in combinatie met de juiste zorg. Doordat we (op één locatie) een totaalaanbod kunnen aanbieden op het gebied van zorg, onderwijs en revalidatie, kunnen wij kinderen en jongeren helpen om zich optimaal te ontwikkelen. Wij bieden een veilige en leerrijke omgeving met op maat gesneden zorg-onderwijs-arrangementen. De kinderen en jongeren worden bij de Heikei, met oog voor hun welzijn, maximaal uitgedaagd om binnen hun eigen mogelijkheden te leren en te ontwikkelen.

Benieuwd naar PSW Junior? Bekijk het filmpje over werken bij PSW Junior hier!

Wat hebben we te bieden?
  • Een vast contract, met een flexibel aantal uren (minimaal 208 uren op jaarbasis) waarbij je werk en privé goed kunt afstemmen. Je wordt minimaal 4 uur per week ingezet.
  • Een informele werksfeer en fijne collega's.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering
  • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
Wat verwachten we van jou?
  • Een agogische of opleiding op minimaal niveau 3.
  • Kennis van en ervaring met de doelgroep ernstig meervoudige beperking.
  • Je werkt ontwikkelingsgericht en beschikt over een goed observatievermogen.
  • Samenwerking met collega's, ouders en andere professionals.
  • Je bent flexibel en hebt de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen wanneer er op korte termijn beschikbaarheid gevraagd wordt.
Meer info?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Stella van Helden via mail vanhelden@psw.nl en telefonisch via 06-12405246

Meer informatie over PSW Junior vind je hier.

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl en laat je sollicitatiegegevens achter bijbehorend bij deze vacature.

We stellen het niet op prijs als bedrijven reageren om hun diensten aan te bieden.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.