Daelzicht zoekt een

Begeleider A Jos Klijnenlaan (LVB) Geleen

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard Beek Amstenrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Krijg jij er energie van je medemens in zijn of haar kracht te zetten en sta jij stevig en optimistisch in je schoenen? Ben je een duizendpoot met een zorghart? Wil jij met zowel jonge LVB cliënten als oudere cliënten aan de slag in de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze locatie Jos Klijnenlaan in Geleen zijn wij op korte termijn zoek naar een collega voor de vacature:

Begeleider A
24  uur, Geleen

Zo ziet jouw baan eruit
Als begeleider A geef je op methodische wijze uitvoering aan de totstandkoming van het ondersteuningsplan. Jij hebt hierin een signalerende functie en levert daarmee een actieve bijdrage aan het op- en bijstellen van het ondersteuningsplan. Daarnaast vervul jij een actieve rol bij de uitvoering van de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je werkt nauw samen met de ondersteunend begeleider en coördinerend begeleider. Om binnen de Jos Klijnenlaan te werken vragen wij een flexibele grondhouding. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende begeleidingsstijlen die passen bij de dynamische doelgroepen die bij ons wonen. Je kunt omgaan met de dynamiek en uitdaging van de LVB doelgroep, maar ook ondersteuning en verzorging bieden aan de oudere cliënten. Natuurlijk bejegen jij de cliënt op een respectvolle manier en vanuit de supportvisie.  

Werken op Jos Klijnenlaan betekent werken in wisselende diensten (dag-, avond-, slaap-, en weekenddiensten). Je wordt geacht, naast het werken op je vaste locatie Jos Klijnenlaan, ook open te staan om uit te helpen op omliggende locaties indien nodig.

Locatieprofiel
Wonen Jos Klijnenlaan is een woonlocatie waar we 24-uurs zorg bieden aan 21 cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking in de leeftijd  van 21-84 jaar. De locatie is gesitueerd in een flatgebouw aan de Jos Klijnenlaan in Geleen naast winkelcentrum ‘Zuidhof’. Iedere cliënt beschikt over een eigen appartement voorzien van een woonkamer met keukenblok, badkamer, slaapkamer en eigen voordeur op de galerij. Zo heeft iedere cliënt zijn eigen plekje Drie appartementen worden gebruikt als gezamenlijke ontmoetingsruimte, kantoor en slaapkamer voor de slaapdienst. De ondersteuningsvragen van onze cliënten zijn zeer divers en hebben vooral betrekking op lichamelijke gezondheid, behoud en uitbreiding van zelfstandigheid, dagstructuur en sociale contacten.

Het team van Jos Klijnenlaan bestaat op dit moment uit  13 collega’s  Daarnaast worden wij versterkt door enkele flexwerkers en weekendkrachten . Het team vormt een goede mix aan leeftijd en ervaring. Er is momenteel veel aandacht voor de ontwikkeling van het team. Wij zoeken iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan dit teamproces, die positief is ingesteld en er graag samen met ons de schouders onder wil zetten!

Dit bieden wij

  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als begeleider A.
  • Een vast dienstverband voor 24 uur per week met een proeftijd van twee maanden;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn, minimaal niveau MBO-4, een diploma SPW/MMZ-4 of HBO-SPH of MWD.
  • Je bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk, straalt rust en vertrouwen uit en bent in het bezit van een gezonde dosis humor.    
  • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de begeleiding van beschreven doelgroepen.
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend-, avond- en slaapdiensten).
  • Je staat ervoor open om naast diensten op deze woonlocatie indien nodig ook ingezet te worden op omliggende andere woon-, en dagbestedingslocaties.
  • Je kunt insuline spuiten of staat ervoor open dit te leren.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met 3 maart 2021. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met coördinerend begeleider Ciske van Hoof (06-15857893).

De eerste ronde  sollicitatiegesprekken worden gepland op donderdag 11 maart 2021, tweede ronde sollicitatiegesprekken worden op maandag 15 maart 2021.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.