MET ggz zoekt een

Begeleider A, Noord-Limburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Heb jij oog voor de wensen en behoeften van je cliënten, sta je stevig in je schoenen en wil je met ons meebouwen voor de beste begeleiding?

Ontwikkeling, zelfstandigheid en doorstroom is belangrijk voor onze cliënten, waarbij we korte haalbare doelen stellen. Niet zorgen voor, maar zorgen dat!

Met jouw waardevolle begeleiding kun je dan ook écht een verschil maken voor deze mensen.

Lees snel verder en wie weet vervul jij binnenkort onze Begeleider A vacature!

MET het team

Werken in een enthousiast en gezellig team met verschillende leeftijden, cliënten begeleiden vanuit een beschermd wonen situatie, zorg bieden aan (jong) volwassenen en ouderen van leeftijden van 18 tot 88 jaar: het klinkt voor jou als muziek in de oren. Met jouw affiniteit voor groepsdynamica en groepswerk blend jij binnen een mum van tijd in binnen ons team als begeleider A.

De centraal gelegen wijk in Venray is verdeeld over 2 locaties. Eén locatie specifiek gericht op Wet Langdurige Zorg van 14 mensen met een (chronische) psychiatrische kwetsbaarheid verdeeld over 7 tweepersoons appartementen. En één locatie met 10 appartementen met ieder hun eigen voordeur specifiek gericht op beschermd wonen.

Wat houdt de functie in?

Als begeleider A denk je mee met de cliënten. Je hebt oog voor hun wensen, mogelijkheden en doelen. Bij jou voelen zij zich direct op hun gemak! Observaties bespreek je vervolgens in teamoverleg en de dossiers van je cliënten houd je zorgvuldig bij. Coachen, begeleiden en zorgen: jij kan het allemaal!
 • Je stelt samen met de cliënt en eventuele naasten een begeleidingsplan op, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid, het herstelvermogen en/of het behalen van begeleidingsdoelstellingen van de cliënt.
 • Je evalueert het plan en stelt het plan regelmatig bij.
 • Je begeleidt de cliënt volgens het begeleidingsplan.
 • Je zorgt voor afstemming van het begeleidingsplan met het sociaal maatschappelijk netwerk en eventueel overige zorgverlening.
 • Je activeert en stimuleert de cliënt en werkt toe naar herstel.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het begeleidingsaanbod en zorgverlening binnen MET de Wijk. Je doet verbetervoorstellen en maakt deel uit van werkgroepen.

Wie ben jij?
 • Bevlogen collega, die zelfstandig te werk gaat binnen zijn/haar vakgebied;
 • Een groot verantwoordelijkheid gevoel, maar ook kan terugvallen op collega’s indien nodig;
 • Jij leeft en voelt mee met cliënten, maar weet ook een goede balans te houden tussen afstand en nabijheid;
 • Relevante opleiding afgerond (minimaal kwalificatieniveau 4);
 • Kennis van relevante methodieken en van psychopathologie en kun je deze adequaat toepassen;
 • Kennis van de sociale kaart en actuele wet- en regelgeving en ben je bereid op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelen.
 • Het draaien van onregelmatigheidsdiensten (ORT) is voor jou part of the deal;

Herken jij je in deze omschrijving? Dan heb jij alles in huis om onze nieuwe begeleider A te worden!

MET ggz is er voor jou

Als begeleider kun je rekenen op uitdagend en zinvol werk binnen een professionele en veilige werkomgeving. Je krijgt veel ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten en te handelen naar eigen inzicht binnen jouw vakgebied.
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans.
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets, laptop of IPad aan te kopen.
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief.
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 45.

Maak kennis met MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je informatie over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffie drinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Maan van der Sterren, Teamleider Bedrijfsvoering Regio Horst/Venray, mvandersterren@metggz.nl, 06-31757287.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.