Sevagram zoekt een

Begeleider afdeling PG bij Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Begeleider afdeling PG bij Dr. Ackenshuis in Gulpen
Het is 4 uur in de middag. Tevreden kijk jij de zaal rond. Overal zie je vrolijke gezichten, mensen die gezellig aan het kletsen zijn. Het valt je op dat meneer Janssen, die eigenlijk liever niet mee wilde doen, helemaal in zijn element is en even zijn zorgen vergeet. Hebben wij jouw aandacht?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 120 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar "gemoedelijke sfeer" en waar collega's elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken! Jij gaat aan de slag binnen het team van afdeling Cartils. Hier wonen bewoners met een dementie.

Jouw baan als begeleider binnen Dr. Ackenshuis in Gulpen?
Een regelneef, een echte duizendpoot, jij bent het allemaal! Als gediplomeerd begeleider kun je dan ook rekenen op een veelzijdige functie. Zo begeleid je onze bewoners bij alle mogelijke vormen van dagbesteding, zowel individueel als in groepsverband. Het mogelijk maken van meer op het individu gerichte vormen van daginvulling maakt deel uit van de innovatieve manier van denken die binnen Sevagram centraal staat. Je bedenkt en organiseert zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent. Je stimuleert bewoners, activeert ze en houdt in de gaten hoe een bewoner de aangeboden vorm van dagbesteding ervaart. Ook stuur je een aantal vrijwilligers aan en voer je werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij je al je creativiteit en improvisatievermogen in de strijd gooit.

Welk salaris verdien je als begeleider bij Sevagram?

Binnen onze locatie Dr. Ackenshuis ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.

· In deze functie ontvang jij een salaris van maximaal €3.254,43 (afhankelijk van diploma en ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur

· Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, eventuele onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren

· We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

· De werktijden voor deze functie zijn tussen 10:00 en -16:30, inclusief weekenden.

Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT) - FNV

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram Gulpen?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button dan hoor je snel meer van ons.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Lilian (06 12 54 65 49) vertelt je graag meer!

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's . Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.