Daelzicht zoekt een

Begeleider ambulant Kind en Jeugd

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Kindkanjer gezocht! Ben jij op zoek naar een mooie functie in de gehandicaptenzorg in Limburg waarin je met kinderen binnen het onderwijs aan de slag gaat? Ben jij diegene die samen met de school gaat samenwerken om het kind de ruimte en mogelijkheden te geven om te kunnen leren en groeien in het onderwijs? Ben jij die kanjer en ga je vernieuwing of verandering niet uit de weg?

Voor de ambulante ondersteuning binnen Zorg en Onderwijs regio Zuid (regio Sittard-Geleen/ Parkstad) zoeken we een enthousiaste medewerker voor de vacature:

Begeleider A ambulante ondersteuning (kind, jeugd en gezin)
24 uur per week, regio Parkstad/ Westelijke Mijnstreek (meer contracturen mogelijk in combi met inzet ambulante ondersteuning in thuissituatie of elders binnen Daelzicht).


Ambulante Begeleiding Kind, Jeugd en Gezin

Ondersteuning op school of op een andere plek waar ondersteuning gewenst is om ervoor te zorgen dat de weg naar school gemaakt kan worden, noemen we ambulante ondersteuning binnen Zorg en Onderwijs. Voor kinderen die binnen het onderwijs (regulier/speciaal) extra ondersteuning nodig hebben om onderwijs mogelijk te maken, staat een team van ambulante medewerkers klaar. 

Het Zorg en Onderwijs team concentreert zich momenteel voornamelijk in Beek/Stein/Sittard-Geleen, Kerkrade, Heerlen en Brunssum (zowel regulier als speciaal onderwijs). We stimuleren zelfredzaamheid, hebben oog voor het kind en stemmen af op hun sociaal-emotionele ontwikkeling. We maken gebruik van diverse methoden zoals de Draad, Leespraat en SEO kleurenprofiel.

Methode leespraat:
 https://www.daelzicht.nl/sites/default/files/2020-11/Daelzicht%20Leespraat%20flyer%20%28aug%202020%29.pdf)

De Draad:
Gerrit Vignero | De draad (gerritvignerodedraad.wixsite.com)

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 40 Cao Gehandicaptenzorg ( minimaal € 2.236 en maximaal € 3.154,- bruto op basis van 36 uur);
 • Een vast dienstverband voor 24 uur per week met een proeftijd van twee maanden, indien gewenst zijn meer contracturen mogelijk in combi met inzet ambulante ondersteuning in thuissituatie of elders binnen Daelzicht;
 • Flexibele werktijden van maandag t/m zaterdag;
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
   

Herken jij jezelf hierin?
Wij zijn op zoek naar iemand met persoonlijkheid, die enthousiasme uitstraalt en die positieve energie krijgt van werken in het onderwijs!  Met jouw uitstekende inlevingsvermogen voel jij kinderen en hun omgeving goed aan en kun je je professioneel handelen aanpassen aan samenwerkende organisaties binnen Zorg en Onderwijs. Om die reden is zelfstandigheid een must. Je bent flexibel, hebt doorzettingsvermogen en staat stevig in je schoenen. Ook kun je je gemakkelijk aanpassen aan interne veranderingen en/of nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie. Verder heb je:

Minimaal een mbo-diploma niveau 4, in de richting van zorg en welzijn, zoals MMZ, SPW, MBO-V, SPH, Social Work of Pedagogiek.

 • Ervaring in de ondersteuning van kinderen en jeugd in hun gezinssituatie;
 • Ervaring in de ambulante hulpverlening is absoluut een pré.
 • Een rijbewijs en een eigen auto.
 • De diensten zullen veel plaatsvinden in de ochtend, namiddag- en avonduren, beschikbaarheid voor deze diensten is dus belangrijk.
   

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij: Rigje Severens, coördinerend begeleider, via telefoonnummer 0621476364 of Petra Penders, coördinerend begeleider, via telefoonnummer 06-46873604.

Meer weten over de procedure? Bel of mail Sven Dekkers, Recruiter, via telefoonnummer 0611129439.

Gesprekken worden in overleg gepland. 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.