PSW zoekt een

Begeleider B / Ambulant begeleider PSW Thuis Leudal

Dienstverband

16 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Hou je van een uitdaging en van werken met mensen? Mag voor jou iedere dag anders lopen dan je gedacht had? Sta je stevig in je schoenen en werk je graag zelfstandig? Dan is een baan als ambulant werker iets voor jou!

Werken in de ambulante zorg is uitdagend, soms spannend, maar vooral heel erg boeiend. Wil jij meehelpen de zorg en ondersteuning in deze regio toekomstbestendig te organiseren?

PSW Thuis Leudal is voor gemiddeld 16-20 uur per week op zoek naar een:

Begeleider B / Ambulant begeleider

Wat ga je doen?

Bij PSW Thuis vinden we het belangrijk dat mensen met een beperking hun leven kunnen leiden op de manier zoals zij dit willen. Vertrouwen, eigen regie, en eigenaarschap vinden we hierin belangrijk. Samen met de client onderzoek je de hulpvraag en leg je doelen vast in een ondersteuningsplan. De begeleidingsstijl is gericht op het versterken het sociale netwerk en de inzet van voorliggende voorzieningen.

Als begeleider B bied je ondersteuning bij uiteenlopende begeleidingsvragen voor mensen die zelfstandig (willen) wonen. Vaak zijn dit mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en/of multi-problem gezinnen. Bijkomende problematieken kunnen zijn; verslaving, geldzorgen, psychische en/of psychiatrische problemen, autisme, ADHD.

Tevens ben je een spin in het web wat betreft het onderhouden van contacten met overige betrokken hulpverleners en instanties, hierin trek je samen op met de client. Dit vergt afstemming, flexibiliteit en 'out of the box' kunnen denken van jou als begeleider. Het doel is ervoor te zorgen dat de client uiteindelijk zelfstandig, met steun van mensen in de omgeving, vooruit kan.

Lees hier het ervaringsverhaal van collega Ron Stevens: "Achter elke voordeur is het anders, dat is de uitdaging". Benieuwd hoe een werkdag eruit kan zien? Elger vertelt je er graag meer over in deze video.

Wat hebben we te bieden?
 • Goede werksfeer en leuke collega's.
 • Flexibiliteit en vrijheid om werk en privé goed te combineren.
 • Ontwikkelingskansen en opleidingen.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren.
 • Ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt agogische opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Je hebt relevante werkervaring binnen het sociaal domein;
 • Je bent bereid om te werken wanneer de hulpvraag van de cliënt actueel is, dat kan ook in de vroege avonduren zijn.
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto.
 • Je hebt lef, staat stevig in je schoenen, werkt oplossingsgericht, bent flexibel en zelfstandig, kunt goed met mensen omgaan en je houdt wel van een beetje actie.
 • De functie is ingeschaald in FWG 40
Meer info?
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Joan Hendericks, 06-83427146 of Joy Stevens, 06-20823150

Direct solliciteren?
Ga naar www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.

De eerste gesprekken staan gepland op Woensdag 24 augustus en woensdag 31 augustus (9:30 -12:30 uur)

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.