Koraal zoekt een

Begeleider Behandelgroep/Doelgroepspecialist - Op de Bies - Landgraaf

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Op de Bies in Landgraaf, de Zorgmodule Behandeling, zoeken we enthousiaste, gezellige en betrokken collega's met passie voor hun werk!

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week (meer of minder uren in overleg, mogelijk in combinatie met de Flex).


Over de functie


Binnen Hereweg 161 wonen een 9 tal bewoners variërend in de leeftijd van 17 tot 56 jaar. De groep kenmerkt zich door een diversiteit aan problematieken, allemaal verwant aan een gedragsprobleem. Het in goede banen leiden van situaties die zich door de dag heen voordoen vraagt van jou als begeleider flexibiliteit, doorzettingsvermogen en een goede samenwerking met jouw directe en indirecte collega's.

Kenmerkend voor onze groep is dat deze zeer dynamisch is. Zo is er een deel van de cliënten in staat om zich verbaal duidelijk te maken maar zijn er ook waar in de communicatie gebruik word gemaakt van ondersteunende middelen. Jij als Begeleider hebt een signalerende rol in gedragsveranderingen en bent de verbindende schakel tussen cliënt en zijn directe omgeving.

Je wordt lid van een vast team waarin gewerkt wordt met een basisrooster, waarin een cyclus van 4 weken wordt herhaald.


Wat bieden wij?


Een uitdagende werkplek binnen een vast team! Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

Via deze link lees je hoe een aantal van onze medewerkers zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.
  • Salaris: inschaling conform FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg: min €2.381 en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om deel te nemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Contract: voldoe je aan de criteria, dan krijg je direct een vast contract. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?


Gezellige en betrokken collega's met passie voor hun werk! Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. In geval van complexe situatie reageer jij adequaat. Je bent een doorzetter en stressbestendig.

Feedback? Graag! Daarnaast ben je ook in staat om kritisch naar je eigen handelen en processen te kijken.

Daarnaast...
  • Heb je een afgeronde relevante MBO opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ, SPW) of HBO opleiding (Social Work, Pedagogiek).
  • Heb je bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Aron Teelen (teamleider) via ateelen@koraal.nl.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs of een dagje meelopen.Reageren


Spreekt deze leuke en afwisselende functie je aan? Dan ontvangen wij graag vóór 5 april 2023 je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.