Koraal zoekt een

Begeleider Behandelgroep IBO Team (Inzet Bijzondere Omstandigheden) - Op de Bies in Landgraaf

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Op de Bies in Landgraaf zoeken we collega's voor het IBO team (Inzet Bijzondere Omstandigheden). Je wordt afwisselend ingezet binnen de verschillende groepen, dit kan zijn bij een specifieke crisissituatie, maar ook als extra ondersteuning.

Zie jij de uitdaging in het werken in complexe omstandigheden waarin jij de stabiele factor bent? Door jouw flexibele inzet ben je er volledig voor de cliënten en team. Tijd voor een overstap?


Over de functie


Als begeleider van het IBO-team word jij afwisselend ingezet binnen de groepen. Je wordt gekoppeld aan specifieke crisissituaties, maar ook aan 1-op-1 begeleiding of als extra ondersteuning op een groep. Je wordt daar ingezet waar jij nodig bent en waarin jouw expertise gevraagd wordt. Afhankelijk van de situatie, zal jouw ervaring omtrent somatische- of gedragsmatige zorg nodig zijn.

Vanwege de intensieve begeleiding die we geven, sta je eigenlijk nooit alleen, maar werk je nauw samen met jouw collega('s). Je bent in staat om te analyseren, observeren en je kunt dit omzetten en opstellen in een concreet plan van aanpak in samenspraak met de regiebehandelaar. Je coacht medewerkers op hun eigen werkplek en laat een plan van aanpak achter waar het team verder mee kan. Meer dan genoeg uitdaging en afwisseling dus!

Wat bieden wij?

Een zeer afwisselende en uitdagende functie, waar jij wordt ingezet op de plek waar je het hardste nodig bent. Wij bieden een groot aanbod aan verschillende cursussen en trainingen om je kennis nog verder uit te breiden.
  • Een contract voor minimaal 24 uur per week. In eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Inschaling van de functie is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45. Voor de uren die je werkt binnen het IBO team, ontvang je een toeslag van 2 IP-nummers.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT-vergoeding.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk privé, vitaal gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?


Ervaren en betrokken collega's met passie voor hun werk. Je ziet het als een uitdaging om bij diverse teams en cliënten ingezet te worden. Jij staat stevig in je schoenen en laat je niet afschrikken door crisissituaties.

Daarnaast...
  • Je hebt een relevante HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau door ervaring met vergelijkbare doelgroepen.
  • Je bent in staat multidisciplinair samen te werken met teamleiders, regiebehandelaren en trainers, en kunt daarnaast op snel schakelen op diverse niveaus.

Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Leon Widdershoven (teamleider) via 06-18835984 of lwiddershoven@koraal.nl


Reageren


Wil je deel uitmaken van ons team? Reageer dan zo snel mogelijk en stuur ons je CV en motivatie vóór 5 april via het sollicitatieformulier!