Koraal zoekt een

Begeleider Behandelgroep Jongeren - Op de Bies

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies in Landgraaf zoekt een enthousiaste, creatieve en betrokken begeleider voor jongeren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Je werkt op de woongroep Hereweg 153b.

Voor deze functie zijn je uren in overleg te bepalen, eventueel in combinatie met de buurgroep of de werkruimte.


Over de functie


Op de behandelgroep van Hereweg 153b bieden we jongeren een fijne, zinvolle en volwaardige woonomgeving. Onze jongeren hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking, het accent in de begeleiding ligt op emotioneel ontwikkelingsniveau. Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en betrokken collega, iemand die nét het verschil kan maken voor onze jongeren.

In deze functie ontwikkel, stimuleer en ondersteun je bij de invulling van een zinvolle en volwaardige woonomgeving, waarbij het bieden van structuur een belangrijke pijler is.


Wat bieden wij?


Een hele leuke en afwisselende functie met een bijzondere doelgroep! Je komt terecht in een fijn team met betrokken collega's waar je op kunt vertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen (Wet Zorg en Dwang, Weerbaarheid en Agressie, BHV, medicatiescholing, etc.) Daarnaast word je vanaf de start begeleid door een buddy die je wegwijs maakt en waar je altijd met vragen terecht kunt.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.
  • Je salaris is ingeschaald volgens CAO Gehandicaptenzorg FWG 45: min €2.381 en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Deelname aan een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden voor dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste, vrolijke en betrokken collega die kan inspelen op het niveau van de jongeren. Je staat sterk in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. Agressie kan namelijk voorkomen op de groep. Het is belangrijk dat je dit gedrag kunt ombuigen.

Jij weet precies op welk moment je de ruimte kunt bieden, maar ook wanneer het lijntje kort gehouden moet worden en wanneer je als begeleider de regie moet overnemen.

Jij bent creatief en beschikt over een gezonde dosis humor. Naast dat we natuurlijk vaak serieus moeten zijn, vinden zowel het team áls de jongeren het fijn dat we ook met elkaar kunnen lachen. Met humor kunnen veel negatieve gedragingen weer omgedraaid worden naar het positieve.

Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en vindt het een uitdaging om deze toe te passen. Daarbij weet je ook je collega's te enthousiasmeren. Je toont makkelijk initiatief. Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. Daarbij durf je feedback te geven en ben je kritisch naar jezelf en naar anderen.

En verder...
  • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
  • Ben je flexibel inzetbaar en beschikbaar om slaapdiensten te werken.
  • Kun je een zorgplan opstellen en aanbevolen ondersteuning bieden bij het persoonlijk begeleiderschap.
  • Kennis en ervaring met autisme is een pré.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Vanovermeere via 06-13418072.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

Reageren

Heb jij interesse in deze leuke en boeiende baan? En wil je deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 13 februari via het sollicitatieformulier.