Koraal zoekt een

Begeleider Behandelgroep - Locatie Op de Bies

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Op de Bies in Landgraaf, de Zorgmodule Behandeling, zoeken we een Begeleider Behandelgroep (Doelgroepspecialist) voor 24 uur per week. Je werkt vanuit de Flex module en wordt in eerste instantie gekoppeld aan de woning op de Hereweg 161.


Over de functie


De zorgmodule Behandeling is een clustering van basisteams die een cliënt volgen binnen wonen en dagbesteding. Als begeleider van deze zorgmodule kun je dan ook ingezet worden op alle behandelgroepen binnen op de Bies. De accentverschillen binnen de groepen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, alsook in de mate van begeleiding/behandeling. Naast de verstandelijke beperking komen ook gedragsproblemen voor.

Doelgroep:
 • Cliënten met een ernstig verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek.
 • Cliënten met een matige verstandelijke beperking (MVB), in combinatie met gedragsproblematiek.
Je wordt vanuit de flex gekoppeld aan woongroep Hereweg 161. Deze woongroep bestaat uit negen bewoners. Alle bewoners hebben een ZZP7. Naast de ernstige verstandelijke beperking komen er gedragsproblemen voor. De gedragsproblemen uitten zich o.a. in schreeuwen, agressie t.o.v. zichzelf, spullen en/of anderen maar ook richting jou als begeleider. Behandelplannen en natuurlijk de individuele behoeften en wensen zijn het uitgangspunt in de begeleiding van deze cliënten. Vaak ga je in een multifunctioneel team deze begeleiding vaststellen en er samen voor zorgen dat de cliënten in een rustige, veilige en huiselijke sfeer de rust en duidelijkheid krijgen die ze nodig hebben.

De groep vraagt het nodige van jezelf. Je zult er rekening mee moeten houden dat er situaties kunnen ontstaan waarbij je duidelijk grenzen moet aangeven, moet durven te handelen, open moeten staan voor feedback en zelfreflectie. De woongroep is gekoppeld aan een dagbestedingsruimte waardoor je ook dagbesteding biedt aan een groep cliënten.


Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Via deze link lees je hoe een aantal van onze medewerkers zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO gehandicaptenzorg. De functie is vanaf 1 juni ingedeeld in functiegroep 45 (minimaal €2.085 en maximaal €3.189 bruto per maand (op basis van 36 uur per week.).
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de volgende link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden .
 • Een contract voor de duur een jaar met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar onbepaalde tijd.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ, SPW) of niveau 5 (Social Work, Pedagogiek).
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren.
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie.
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen.
 • Je bent een doorzetter en stressbestendig.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nicole Mommer (leidinggevende), bereikbaar via: 06 - 57 08 15 62.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren?


Spreekt deze leuke en afwisselende functie je aan? Dan ontvangen wij graag vóór 11 mei 2021 je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.