Koraal zoekt een

Begeleider Behandelgroep - locatie Op de Bies - Flexibele schil

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies in Landgraaf zoekt een Begeleider Behandelgroep, voor de Flexibele Schil (uren in overleg). Je maakt deel uit van de Zorgmodule Behandeling voor EVB/MVB cliënten met gedragsproblemen. Vanuit de Flexibele Schil word je gekoppeld aan 1 basisteam. Dat betekent voor jou dat je weer echt aan "zorgen" toekomt, zonder de administratieve belasting.

Over de functie

De zorgmodule Behandeling is een clustering van basisteams die een cliënt volgen binnen wonen en dagbesteding. Als begeleider van deze zorgmodule kun je dan ook ingezet worden op alle behandelgroepen binnen op de Bies. De accentverschillen binnen de groepen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, alsook in de mate van begeleiding / behandeling. Naast de verstandelijke beperking komen ook gedragsproblematieken voor.

Je wordt vanuit de flexibele schil gekoppeld aan één basisteam. Voor dit basisteam word je ingezet op zowel de langdurige vervangingen (zwangerschapsvervanging, langdurige ziektevervanging) als op de losse diensten. Dat betekent dat je deel uitmaakt van een team, dat je de cliënten leert kennen, dat je weet wat er nodig is, dat je weer de focus op "Zorg" kunt leggen.

Doelgroep:

Cliënten met een ernstig verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek.

Cliënten met een matige verstandelijke beperking (MVB), in combinatie met gedragsproblematiek.

Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden en of thuiszorg.

Wat bieden wij?
 • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen;
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 45. Minimaal € 2085,- en maximaal € 3189,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week);
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de volgende link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden ;
 • Je ontvangt in eerste instantie een jaar contract, dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vaste aanstelling.
Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ, SPW) of niveau 5 (Social Work, Pedagogiek);
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren;
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie;
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen;
 • Je bent een doorzetter en stressbestendig;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de teamleiders: Harrie Houben bereikbaar via: 06 - 82 48 43 42 of Nicole Mommer bereikbaar via: 06 - 57 08 15 62.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige team? Reageer dan zo snel mogelijk en stuur ons je CV en motivatie!