Dichterbij zoekt een

Begeleider behandeling in Oostrum (bij Venray)

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Oostrum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

Wat ga je doen?
Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Gewoon, omdat jouw ervaring, kennis en persoonlijkheid onmisbaar zijn voor de kwalitatieve behandeling en het welzijn van onze cliënten. Samen met je collega’s:

  • werk je in een meer of minder gesloten (forensisch) behandelkader
  • voer je interventies, onderzoek, observatie, diagnostiek en risicomanagement uit ten behoeve van de individuele behandeling
  • werk je in nauwe multidisciplinaire samenwerking om adequaat in te spelen op de complexiteit van de telkens wisselende cliëntenpopulatie en de te leveren zorg, waarbij sprake is van een grote mate van onvoorspelbaarheid

Je werktijden zijn:

07.30 - 15.30 uur
15.30 - 22.30 uur
22.30 - 07.30 uur

 

Met wie ga je dat doen?
Voor wie hebben we je nodig? Bij STEVIG behandelen we mensen op het snijvlak van de verstandelijke gehandicaptenzorg (VG), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en forensische zorg (Veiligheid en Justitie). We bieden maatwerk in de behandeling, zodat onze cliënten weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met de cliënt zelf, zijn/haar directe omgeving en een multidisciplinair team van betrokken professionals.

Ontmoet Gijs. Als Begeleider Behandeling is Gijs persoonlijk begeleider op de forensische afdeling van STEVIG. Hij wilde meer uitdaging in zijn werk en koos voor STEVIG. Hij vertelt in onderstaande filmpje over zijn ervaringen, over het échte contact maken met de doelgroep van STEVIG;

https://youtu.be/zm0xIIGiKbs

 

Waar ga je dat doen?
Waar hebben we je nodig? We gaan graag met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. We hebben namelijk verschillende (forensische) klinische afdelingen van STEVIG in Oostrum. We kijken graag wat bij jou past.

 

Zo werken wij
Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit.


Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.
 

Dit ben jij
 

  • Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma op mbo (niveau 4) of hbo niveau (5), bijvoorbeeld SPH, HBO-V of gelijkwaardig
  • Je hebt relevante ervaringskennis op het gebied van zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en bij voorkeur ervaring in het begeleiden van onze doelgroep
  • Je bent in staat om in een meer of minder gesloten setting te werken
  • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding
  • De bereidheid om onregelmatige uren te werken. Voor werk in de avond/nachturen, weekenden of tijdens feestdagen ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

Het werken met onze cliënten is niet altijd gemakkelijk, mede daarom vragen we van jou een flinke dosis relativeringsvermogen. Jouw echtheid is een fundamentele basiskracht. Hieruit kan respect, vertrouwen en veiligheid groeien. Onze cliënten zijn emotioneel kwetsbaar. We hechten daarom veel waarde aan openheid, veiligheid, respect en vertrouwen.

 

Dit krijg je ervoor terug
* Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract (24-32 uur)
* Een salaris van minimaal € 2.381,- en een maximaal € 3.452,- bpm in FWG 45. Kijk voor meer informatie over de cao; https://www.vgn.nl/nieuwe-cao-gehandicaptenzorg-2021-2024
* Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
* Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub
* De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

 

Meer weten? Of solliciteren?
Enthousiast over deze vacature? Je bent meer dan welkom!

Heb je eerst nog inhoudelijke vragen? Dan kun je contact opnemen met Rob van den Broek, manager van STEVIG, via telefoonnummer 06-21333211 of emailadres     r.vandenbroek2@stevig.nl.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met het Wervingsbureau via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.

Solliciteren kan via de website van STEVIG waar je het sollicitatieformulier invult, voorzien van je cv en een motivatiebrief:

https://www.stevig.nl/werken-bij/begeleider-behandeling-in-oostrum