Dichterbij zoekt een

Begeleider Behandeling Nachtzorg STEVIG in Venray (Oostrum)

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Begeleider Behandeling Nachtzorg STEVIG

 

Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.

Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Wat ga je doen

Jij bent nodig!

Gewoon, omdat jouw ervaring, kennis en persoonlijkheid onmisbaar zijn voor de kwalitatieve behandeling en het welzijn van onze cliënten.

 

Samen met je collega’s:

* werk je in een meer of minder gesloten (forensisch) behandelkader

* voer je interventies, onderzoek, observatie, diagnostiek en risicomanagement uit ten behoeve van de individuele behandeling

* werk je in nauwe multidisciplinaire samenwerking om adequaat in te spelen op de complexiteit van de telkens wisselende cliëntenpopulatie en de te leveren zorg, waarbij sprake is van een grote mate van onvoorspelbaarheid

 

De nachtdiensten zijn van 22.15 - 07.15 uur en van 22.30 - 07.30 uur

De diensten overdag zijn van 07.30 en - 15.30 uur en van  14.30 - 22.30 uur

 

 

Met wie ga je dat doen

Voor wie hebben we je nodig? Bij STEVIG behandelen we mensen op het snijvlak van de verstandelijke gehandicaptenzorg (VG), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en forensische zorg (Veiligheid en Justitie). We bieden maatwerk in de behandeling, zodat onze cliënten weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met de cliënt zelf, zijn/haar directe omgeving en een multidisciplinair team van betrokken professionals.

 

 

Waar ga je dat doen

Op het terrein van STEVIG in Oostrum (bij Venray) zal je gekoppeld worden aan een van de afdelingen. In de nachtzorg ben je voor alle afdelingen op het terrein inzetbaar.

 

STEVIG is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra in Nederland en is onderdeel van expertisecentrum de Borg. Wij zijn ambitieus, dynamisch, altijd in ontwikkeling en hebben de ambitie om het TOPGGZ-keurmerk te verwerven. We werken in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van onderzoek, diagnostiek, behandelingen en wetenschappelijk onderzoek.

 

 

Zo werken wij

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters.

Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen.

Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

* Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma op hbo niveau (5), bijvoorbeeld SPH, HBO-V of gelijkwaardig

* Je hebt relevante ervaringskennis op het gebied van zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met SGLVG-problematiek

* Je bent in staat om in een meer of minder gesloten setting te werken

* Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’, maar in kansen en mogelijkheden

* Je kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen en stelt je oplossingsgericht op

* Je hebt hart voor onze cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete mogelijkheden

* Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding

* De bereidheid om onregelmatige uren te werken. Voor werk in de avond/nachturen, weekenden of tijdens feestdagen ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

 

Het werken met onze cliënten is niet altijd gemakkelijk, mede daarom vragen we van jou:

* veerkracht en ook buigzaamheid

* doorzettingsvermogen en ook snel kunnen schakelen

* feedback geven en ook kunnen ontvangen

* de bereidheid om van elkaar te leren

* creativiteit om met onvoorziene situaties om te gaan

* analytisch denken en dit vertalen naar interventies

* een passende attitude en bejegening

* en een flinke dosis relativeringsvermogen

Jouw echtheid is een fundamentele basiskracht. Hieruit kan respect, vertrouwen en veiligheid groeien. Onze cliënten zijn emotioneel kwetsbaar. We hechten daarom veel waarde aan openheid, veiligheid, respect en vertrouwen.

 

 

Dit krijg je ervoor terug

Jij verdient het!

We doen het beste voor onze cliënten en vinden dan ook dat jij het beste verdient. Daarom kun je als begeleider behandeling bij STEVIG rekenen op:

* Arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 45, met een minimum van €2.016,- en een maximum van €3.084.,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek

* Een contract voor 24 - 32 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid

* Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

 

Je wordt gekoppeld aan een team en jij bent degene die de nachtdienst gaat invullen voor 24 uur per week. Wil je meer uren werken, geen probleem! Deze uren ga je dan werken in dagdienst in verband met de arbeidstijdenwet.

 

En dat is nog niet alles! Je bent als begeleider behandeling verzekerd van:

* Een positieve en zinvolle werkplek, waar je op een boeiende manier samenwerkt met cliënten, verwanten en gemotiveerde, professionele collega’s

* De voordelen van het werken in een zelfstandig functionerend team van gemotiveerde collega’s én daarbij een organisatie die veel te bieden heeft: ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken

* Trainingen en cursussen om je (vak)kennis op peil te houden

* Een jaarlijks teamuitje waarbij ook tijd is voor ontspanning

 

Interesse

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone van Tilburg via 06-21178759.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Reageren kan via de website van Dichterbij en STEVIG, waar je een sollicitatieformulier invult, voorzien van jouw cv en motivatiebrief. Dit kan via de knop SOLLICITEER via deze link:

 

https://www.stevig.nl/werken-bij/begeleider-behandelen-nachtzorg  

 

https://www.stevig.nl/werken-bij /

https://www.dichterbij.nl/werken-bij