Care+ zoekt een

Begeleider beschermd wonen 20-32 uur (in overleg)

Dienstverband

tussen de 20 en 32 uur (in overleg)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk, Overige

Begeleider beschermd wonen (SPW 2)

Wegens het openen van nieuwe woonlocaties zijn wij op zoek naar bekwaam en enthousiast personeel! Ben jij onze nieuwe collega die ervoor wilt gaan? Die het als een uitdaging ziet om onze bewoners met complexe uitdagingen op meerdere leefgebieden te ondersteunen en die mensen mee wilt laten doen in de maatschappij? Hou je van eigen verantwoordelijkheid, je ontwikkelen en werken in een klein, hecht team? Reageer dan snel! 

Care+ is een jonge, groeiende organisatie waarin we met positieve aandacht en enthousiasme veel bereiken voor onze bewoners. Voor onze Beschermd Wonen locaties voor (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek en/of verstandelijke beperking zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die in kleinschalige groepen willen werken. Onze locaties staan midden in de wijk en er wonen gemiddeld 8 tot 12 bewoners. We werken in Noord-Limburg en Midden-Limburg, waarin je je voorkeur voor regio kunt aangeven. Op onze website lees je meer over onze werkwijze en onze locaties. In 2020 gaan wij verhuizen naar een aantal mooie nieuwe locaties waar we ons ook gaan richten op de methodiek "Positieve Gezondheid".

Functieomschrijving
Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en het lukt je om doelen met hen te omschrijven en te realiseren. Je houdt van aanpakken en ziet creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. Professionaliteit en plezier hebben in je werk vind je net als wij belangrijk!

Wat houdt je werk verder in?
• Je begeleidt en verzorgt onze bewoners in hun leefomgeving
• Je bevordert een goede leefsituatie
• Je zorgt voor een goede sfeer en prettig woonomgeving in de groep
• Je stimuleert en motiveert bewoners tot een zinvolle daginvulling
• Je voert motiverende gesprekken met bewoners en begeleidt hen in hun doelen
• Je betrekt familie en andere relevante mensen
• Tot slot voer je ondersteunende werkzaamheden uit
• Je vertaalt de hulpvraag, behoefte en mogelijkheden van onze bewoners in een behandelplan.

Wij vragen
• MBO 3 of 4 werk- en denkniveau
• Relevante werkervaring en/of opleiding in de hulpverlening/zorg
• Passie voor het vak en zelfstandig
• Goede communicatieve vaardigheden
• Assertief en flexibele houding
Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste en het hebben van rijbewijs is een grote pre.

Dienstverband
Bij voorkeur zoeken wij medewerkers voor 28 uur. Een contract tussen de 20 en 32 uur is bespreekbaar. Het contract is voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.

Werktijden
Doordat je aansluit bij het patroon van de bewoners in de groep werk je in roosters van dag-, avond- en/of slaapdiensten. Het is voor ons belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Natuurlijk zorgen wij dat je ruim vooraf de rooster krijgt zodat je duidelijk weet wanneer je op welke locatie werkt. Daarom werken wij met kwartaalroosters.
Wil je juist alleen de weekenden of avonden werken of wil je je graag laten omscholen, ook dan is je reactie van harte welkom!

Salaris
Naast dat wij je in je ontwikkeling stimuleren, hebben wij een goede CAO (Sociaal werk) waar je ingedeeld wordt in schaal 6.
Dit betekent een brutosalaris op basis van een 36-urige werkweek tussen de €2.219 en €3.176 per maand. Per 1 juli 2020 vindt er een CAO verhoging van 3,25% plaats.

Aanvullende informatie
Een motivatiebrief is niet nodig. Heb je interesse? Stuur dan snel je CV naar: sollicitatie@care-plus.nl dan nemen wij contact met je op voor een kennismaking.
Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met: Phyllis Verbunt of een van haar collega's op tel: 0475-769148 of je vraag stellen via sollicitatie@care-plus.nl.