Sevagram zoekt een

Begeleider binnen Langedael in Vaals

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij een (agogisch diploma) op niveau 3 of 4 en wil je meer leren over, en betekenen in, de zorg? Werken met aandacht vanuit je hart, in een functie waarin de aspecten zorg en welzijn samenkomen Grijp dan nu je kans en maak onderdeel uit van onze teams in Langedael!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Locatie Langedael zit momenteel in de afrondende fase van een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases is aangepakt. Beetje bij beetje veranderde de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. De locatie krijgt hierbij een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Twee afdelingen zijn al volledig in gebruik en naar verwachting is de volledige verbouwing op korte termijn afgerond.

Klik hier voor meer informatie over (de renovatie van) onze locatie.

Jouw baan als begeleider binnen Langedael in Vaals
Binnen onze vernieuwde locatie staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er zal groepsgerichtere zorg worden verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. Als begeleider zet jij je in voor een optimaal welzijn en welbevinden van de bewoners. Taken als het wassen en aankleden, medicatie uitdelen, verantwoordelijk eten en drinken en begeleiding van de persoonlijke behoeften horen hierbij. Een fijne combinatiefunctie dus, waarin de aspecten zorg én welzijn samenkomen.

Natuurlijk bieden we je hierbij passende leer-en ontwikkelmogelijkheden zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen. In dit traject zorgen we er ook voor dat je door onze docenten bevoegd en bekwaam gemaakt wordt om verschillende zorghandelingen te mogen uitvoeren. Zo kun jij de beste zorg leveren en een optimaal welzijn realiseren voor onze bewoners! Samen groeien we verder.

Wat verdien jij als begeleider bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.391,72 – € 3177,10 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie én uitzicht op een vast dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Langedael in Vaals?
Zie jij jezelf als onze nieuwe collega begeleider? En beschik je over een mbo-diploma MMZ, SPW/SPH, (kraam)verzorgende of verzorgende IG of vergelijkbaar? Dan komen we graag met je in contact.

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Meline (Recruiter) op 06 42 19 20 24.. Bij vragen staan teammanagers Malou voor PG (06 48 12 69 90) en Whitney voor woonzorg (06 39 26 56 86) je graag te woord!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld