Sevagram zoekt een

Begeleider binnen nieuw Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Begeleider binnen nieuw Valkenheim in Valkenburg
Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners terug een warm thuisgevoel in Valkenburg te kunnen geven? En wil jij graag onderdeel uitmaken van iets nieuws? Grijp dan nu je kans! Ons nieuwe Valkenheim is namelijk op zoek naar nieuwe collega's.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als (persoonlijk) begeleider kom je te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Je komt terecht in een nieuw team mét ervaren collega's die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben. Onze locatie ontkwam vorig jaar zomer niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Ondertussen werd er gebouwd aan een nieuw "thuis" en inmiddels is de nieuwbouw volledig geopend en kunnen bewoners en collega's weer genieten van werken en wonen op hun oude vertrouwde plek. Er kan weer verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg. Daarom zoeken wij nieuwe collega's die eraan willen bijdragen om van ons huis opnieuw een warm thuis te maken!

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Jouw baan als (persoonlijk) begeleider binnen Valkenheim in Valkenburg
"Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer." Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Hoe mooi is het dat jij hier vanaf het eerste moment bij betrokken kunt zijn? Vanuit jouw deskundigheid en expertise op het gebied van gedrag ga jij voor een optimale begeleiding, ondersteuning en verzorging van onze bewoners met dementie. Samen met je collega's werk je in wisselende diensten en ook in de weekenden. Met jouw agogische achtergrond en je blik op welzijn weet jij gedrag goed te analyseren en te begrijpen en begeleid je de hulpvragen die er spelen, zoals onbegrepen gedrag. Daarnaast ondersteun je bij de persoonlijke verzorging van de bewoners. Een uitdagende en afwisselende baan dus waarin jij een onmisbare rol hebt.

Natuurlijk bieden we je passende leer-en ontwikkelmogelijkheden zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen. In dit traject zorgen we er ook voor dat je door onze docenten bevoegd en bekwaam gemaakt wordt om verschillende zorghandelingen te mogen uitvoeren. Zo kun jij de beste zorg leveren en een optimaal welzijn realiseren voor onze bewoners! Samen groeien we verder.

Welk salaris verdien je als (persoonlijk) begeleider bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.266,72- € 3.254,43 (afhankelijk van jouw afgerond opleiding en werkervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie (parttime of fulltime) waarbij direct een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden behoort!
Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button, een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 0628495851 óf maak direct een afspraak om eens een dagje mee te komen lopen via: Plan hier je meeloopdag

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.