Koraal zoekt een

Begeleider Boerderij - Maasveld Maastricht

Dienstverband

22 - 30 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de dagbesteding - Team Boerderij - zoeken we twee begeleiders. Het betreft een functie voor 22 tot 30 uur per week. Uren en dagen worden in overleg bepaald. Ben jij creatief en heb je kennis en ervaring met het werken in een groente-, fruit- en bloementuin en dierenverzorging? Zoek je een leuke, afwisselende functie in de buitenlucht? Dan is dit wellicht iets voor jou!Over de functie


Je werkt op de boerderij en het terrein van locatie Maasveld. De werkzaamheden die horen bij de verzorging van de dieren en het onderhouden van tuin/terrein voer je samen met de cliënten uit.

Het team Boerderij probeert een dynamische omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich welkom voelt. Dit vraagt van de begeleiders creatief denken, flexibiliteit en het lef om nieuwe dingen uit te proberen. Je ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende handicaps, variërende in leeftijd en mate van de beperking. Sommige cliënten vragen veel nabijheid, structuur en andere cliënten voeren nagenoeg zelfstandig hun werkzaamheden uit. Dit vraagt van jou als begeleider voortdurend afstemmen, inspringen en bijsturen. We zoeken daarom een collega die:
 • Ervaring heeft met het begeleiden en aansturen van mensen met een verstandelijke beperking.
 • Die graag buiten is en fysieke arbeid niet schuwt.
 • Affiniteit heeft met het werken in een groente-, fruit- en bloementuin.
 • Goed het overzicht kan bewaken.
 • Humor en relativeringsvermogen heeft.
 • Werkzaamheden en activiteiten creëren kan voor een diverse doelgroep.

Waarom is het leuk om bij ons te werken?

Simpel! Omdat iedere dag weer nieuwe uitdagingen en kansen brengt om op positieve wijze verder te ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Check enkele verhalen van onze collega's via deze link https://www.injekrachtbijkoraal.nl/krachtige-verhalen , hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 40 is dit minimaal €2.236 en maximaal €3.154 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij de uren worden verdeeld; een contractvorm van 22 tot 30 uur per week.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.
Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en betrokken collega met humor en relativeringsvermogen. Vanzelfsprekend werk je graag buiten en is fysieke arbeid geen probleem!
 • Je beschikt over een diploma MMZ volgens de kwalificatiestructuur niveau 3 of 4, Social Work of een andere verwante opleiding.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met werken in tuin/groen.

Over Maasveld


De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveldMeer informatie


Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten deze functie. Ook is er de mogelijkheid om een keer mee te lopen om zelf te ervaren of de functie bij jou past.

Daarnaast kun je contact opnemen met de teamleider John Schefer via telefoonnummer 06-15572685. Hij vertelt je graag meer over deze functie.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons vóór 23 maart 2023 je cv en motivatiebrief via de sollicitatielink.