Kempenhaeghe zoekt een

Begeleider, buitenhuis Hofpad te Leende

Dienstverband

16 - 20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Beste begeleider ,

“Kom jij ons buitenhuis versterken in het gezellige Leende?”  

Wat ga jij betekenen als begeleider  
Als begeleider in buitenhuis Hofpad werk je volgens het verpleeg-, begeleidingsplan methodisch en doelgericht verplegen, persoonlijk verzorgen en begeleiden van de bewoner met als doel de gezondheid en het welzijn te bevorderen.
Binnen het 24-uurs continuïteitsproces coördineer je de zorg aan de toegewezen bewoners. Tevens ben je coördinator van het verpleeg- begeleidingsproces van de aan jou toegewezen bewoners met laag complexe en middel complexe situaties/casus.
Je voert werkzaamheden uit die voorkomen bij bewoners in hoog complexe situaties, onder directe of indirecte begeleiding en/of coaching van de senior begeleider.
Daarnaast begeleid en coach je de collega’s woonzorg.
Verder ben je leergierig, wil je jezelf ontwikkelen en werk je graag in een prettig samenwerkend team met afwisselende taken.

Over buitenhuis Hofpad
Hofpad ligt midden in het centrum van Leende en bestaat uit twee naast elkaar gelegen gebouwen. Hofpad 10-12-14-16, met resp. twee appartementen en twee groepswoningen van 6 plekken elk.

In vier appartementen wonen bewoners met een zorgvraag op het gebied van wonen en zelfstandigheid en epilepsie en niet altijd gerelateerd aan een verstandelijke beperking.   
Hofpad 20 is een groepswoning met 6 plekken. Op Hofpad wonen bewoners met epilepsie en met een lichte tot matige verstandelijke beperking waarvan de leeftijd varieert tussen 25 en 80 jaar. De zorg voor bewoners is erg divers en afwisselend. Binnen het ene woonhuis ligt de ondersteuning meer op het vlak van het omgaan met het ouder worden en de veranderingen in functioneren, terwijl in het andere woonhuis meer de nadruk ligt op stimuleren en ontwikkelingsgericht werken.  Door de verschillen in doelgroep en het niveau van functioneren is er veel dynamiek en interactie binnen de woonhuizen. Voor de te realiseren appartementen voorzien we dat daar bewoners komen wonen met vooral een begeleidingsvraag op het gebied van epilepsie en wonen en dus niet per definitie met een verstandelijke handicap.

Er wordt gewerkt vanuit twee teams.  
De bewoners nemen deel aan dagbesteding of (aangepast) werk. Ook worden bewoners gestimuleerd deel te nemen aan activiteiten in het gemoedelijke dorpje, zoals kermis, carnaval, een bezoekje brengen aan de kapper, mee boodschappen doen of een bezoek aan het plaatselijke café.

Wat breng jij mee

 • Je beschikt over een afgeronde SAW of V&V-beroepsopleiding op minimaal niveau 3.
 • Je bent een professional die warme zorg biedt waarbij je het uitdagend vindt om veelal te werken met non verbale communicatie.
 • Je beschikt over zelfreflectie en kunt je grenzen aangeven.
 • Je weet een goede relatie op te bouwen met de bewoners en diens naasten en creëert een passend netwerk met betrekking tot het multidisciplinair team.
 • Open communicatie waarbij je op een natuurlijke manier samenwerkt met je collega’s en hen weet te coachen en met overtuiging samen het toekomst pad verder weet uit te stippelen.

Wat bieden wij jou

 • Een vaste aanstelling.  
 • Uren in overleg, wij denken aan 16 – 20 uur per week.
 • Cao Ziekenhuizen, salaris in FWG 40, maximaal € 3.160.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool.
 • Volop (door)groeimogelijkheden.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan voor 1 april a.s. via bijgaande link.  
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Marjolein van Zon, clustermanager via M. 06-10263463.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Chantal Simar, recruiter, via M. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.