Koraal zoekt een

Begeleider Buitenwoning MVB Senioren - Op de Bies

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies zoekt voor de Zorgmodule Buitenwoningen in Landgraaf een Begeleider. Je werkt met de doelgroep Senioren, al is de groep nu toch wat aan het verjongen. De cliënten hebben een matig verstandelijke beperking. Jij biedt de ondersteuning die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Het betreft een functie voor 20 uur per week.


Over de functie


Voor onze woning Achter de Hoven zijn we op zoek naar een nieuwe collega!

De woning Achter de Hoven is van origine een woonvorm met een ouder wordende groep, die nu steeds meer aan het verjongen is. Het zijn cliënten met een matig verstandelijke beperking. De accentverschillen binnen de groep ligt in de individuele zorgvraag van de cliënt, alsook in de mate van begeleiding. De begeleiding is erop gericht ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en in stand houden van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk invulling te geven aan hun leven en ook het voeren van eigen regie over hun leven. Je creëert een duidelijke, gestructureerde en veilige leefomgeving binnen een huiselijke sfeer. Het contact met verwanten en wettelijk vertegenwoordigers is belangrijk. Alle cliënten bezoeken overdag een dagbesteding.

Je werkt je diensten veelal alleen. Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt volgens een basis rooster.


Wat bieden wij?


Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

  • De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40: min €2.236 en max €3.154 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • De functie van Medewerker Begeleider (niveau 3 diploma) is ingedeeld in FWG 35: min €2.110 en max €3.009 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • ORT, tijdelijk verhoogde reiskostenvergoeding, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en bevlogen collega met een positieve instelling. Je neemt collega's mee in je passie en enthousiasme voor de zorg en de doelgroep. Je hebt een professionele houding, staat stevig in je schoenen en neemt van nature initiatief. Tevens sta je open voor vernieuwingen in de zorg en ben je creatief in het bedenken van oplossingen. Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht.

Daarnaast...

  • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante (zorg-) opleiding op minimaal niveau 3 of 4 of in de afrondende fase van deze opleiding.
  • Heb je vanzelfsprekend affiniteit met de doelgroep en daarnaast ervaring binnen de dagbesteding.
  • Heb je bij voorkeur enige ervaring met 'Ervaar het maar'.
  • Ben je in het bezit van eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mariëlle Dohmen (teamleider) via 06 - 29408483.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk, doch voor 30 januari 2023 via het sollicitatieformulier.