Dichterbij zoekt een

Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag Kastanjelaan 19 Velp (NB)

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoi! Wij zijn Ton, Ron en Brigitte en wonen op Kastanjelaan 19 in Velp (NB). We zoeken een begeleider die graag bij ons komt werken!

 

 

Wat ga je doen?

Je helpt ons in onze dagelijkse ritme. Routine, structuur en voorspelbaarheid, daar houden wij van! Zo houden wij onze activiteiten bij op het planbord en maken de wereld om ons heen voorspelbaar. Deze nemen we graag regelmatig met je door. Op die manier weten we wie er bij ons komt werken en wat we vandaag gaan doen, bijv. qua dagbesteding. Dat maakt de dag al wat minder spannend.

 

We voelen ons het meest prettig bij individuele nabijheid van de begeleiders, zo voelen we ons veilig en vertrouwd. Om deze band met ons op te bouwen, duurt soms wel even, hopelijk heb je daar begrip voor en ben je geduldig. Om zeker te weten dat je bij ons blijft en dat onze band onvoorwaardelijk is, willen we je wel eens uit testen. Op deze manier zoeken we bevestiging en duidelijkheid.

 

We hebben het soms moeilijk de wereld om ons heen te begrijpen en reageren dan ook wel eens met fysieke of verbale boosheid. Of we bedenken onze eigen plannetjes om duidelijkheid van jou als begeleider te kunnen ervaren, jij bent onze veilige haven.

 

Een grapje op z’n tijd maakt het gezellig bij ons en samen met de begeleider voeren we de dingen die we doen 100% uit en zetten we stapjes, hoe klein ook! Dat onze begeleiders klein kunnen kijken en kleine succesjes ook als grote successen zien, maakt hen bijzonder.

 

 

Met wie ga je dat doen?

Onze verwanten komen regelmatig op bezoek en dat is fijn. De begeleiders stemmen goed met hen, de regie behandelaren en lokale omgeving en lokale partners af wat het beste voor ons is. Waar mogelijk, betrekken ze ons ook, want het draait natuurlijk om ons!

 

Wil je graag nog meer weten over Kastanjelaan 19 en de cliënten? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! https://www.dichterbij.nl/locaties/velp/kastanjelaan-19

 

 

Waar ga je dat doen?

Wil je nog meer weten over ons en onze woning in het mooie bosrijke Velp? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! https://www.dichterbij.nl/locaties/velp/kastanjelaan-19

 

Of bekijk onze vlog op youtube! https://youtu.be/n5I-lj49-F8

 

Dit ben jij

We zoeken een begeleider die in dit nieuwe team in opbouw zijn rol pakt en doet waar hij/zij goed in is. We vinden het belangrijk dat jij:

 • Aansluit op hetgeen wat wij begrijpen en beleven en aanpast op onze manier van communiceren;
 • Ons tot rust kan brengen als je ziet dat spanning zich opbouwt en er zo voor zorgt dat we niet escaleren;
 • Kan kijken naar de vraag achter ons gedrag, we kunnen niet altijd goed duidelijk maken wat we bedoelen. Daar hebben we juist jouw hulp bij nodig;
 • Bent bereid te investeren in het opbouwen van een band ons, neemt ons gedrag niet kwalijk en kijkt naar je eigen rol;
 • Het is fijn als jij de theorie achter de praktijk kent, door een zorg gerelateerde MBO4 of HBO diploma;
 • Nog fijner als je ervaring mee neemt in het werken met een vergelijkbare doelgroep als de onze, LVB+ tot EVB+, met psychiatrische aandoeningen.

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris in schaal FWG 45 (van € 2.151,- tot € 3.289,-), conform CAO- Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek. Een nieuwe cao is onderweg;
 • Een contract voor onbepaalde tijd, voor 16 tot 32 uur per week;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering;
 • Je kan gebruik maken van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

 

Meer weten of solliciteren?

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anouk Hermens van het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Enthousiast geworden? Solliciteren kun je via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleiderevb door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen.

 

Interesse in andere vacatures? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.