Daelzicht zoekt een

Begeleider dagbesteding Achterum (Sevenum)

Dienstverband

18 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Veelzijdige collega’s gezocht voor onze mooi dagbestedingslocatie Achterum in Sevenum! Ben jij niet alleen creatief, maar echt van alle markten thuis en kun jij anderen vaardigheden aanleren? Ben jij die flexibele en fijne collega die ons team komt versterken? Reageer dan tijdig op deze vacature.

Voor onze dagbestedingslocatie Achterum in Sevenum zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Begeleider dagbesteding
18 uur p.w., Sevenum

Zo ziet jou baan eruit
Als begeleider dagbesteding ga je aan de slag met de verschillende activiteiten die onze nieuwe dagbestedingslocatie Achterum aanbiedt aan onze cliënten. Je begeleidt cliënten bij activiteiten zoals bloemschikken, spelletjes, koken en bakken. Je bent in staat om zowel individueel als in teamverband begeleiding en ondersteuning te bieden aan onze cliënten, en ook richting te geven aan nieuwe initiatieven passend bij de doelen van de cliënten. Samen met de cliënten zoek je de verbinding met de buurt door ook leuke buitenactiviteiten te doen met je cliënten, denk aan gezellige wandelingen, het onderhouden van de tuin en activiteiten samen met andere maatschappelijke organisaties in Sevenum. Als begeleider draag je zorg voor een werkomgeving waarin de cliënt een kwalitatief goede dagbesteding krijgt aangeboden waarbij je ook oog hebt voor de randvoorwaarden, zoals een juiste rapportage, continuïteit van dienstverlening.

Locatieprofiel
Als begeleider op de dagbesteding ga je aan de slag op onze nieuwe locatie Achterum. Bij Achterum staat meedoen in de maatschappij centraal. We willen iets betekenen voor de buurtbewoners en onze cliënten. Onze activiteiten zijn gericht op verbinding met het dorp en dit zie je dan ook in de leuke en op gezelligheid gerichte activiteiten die worden georganiseerd met onze cliënten. Onze cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Dit bieden wij
• Een salaris conform inschaling FWG 40 tussen € 1.898,- en € 2.807,- bruto per maand op basis van 36 uur, conform de functie Begeleider A.
• Een vast contract voor 18 uur per week.
• Flexibele diensten en invloed op je rooster.
• Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?
• Je hebt een relevant diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-4, zoals MMZ, SPW, Activiteitenbegeleiding of SPH.
• Je hebt affiniteit en ervaring met diverse vormen van dagbesteding en kan je snel de nodige (nieuwe) vormen eigen maken;
• Je kijkt naar de mogelijkheden van de cliënt en je hebt het vermogen om andere vaardigheden aan te leren/over te brengen.
• Je neemt initiatief en je levert door middel van mondeling/schriftelijke rapportages een actieve bijdrage aan het op- en bijstellen van het ondersteuningsplan van de cliënt.
• Je bent creatief, geduldig en je zorgt graag voor gezelligheid.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 23 oktober 2019. Voor meer informatie kun je terecht bij Bernadet Vervoort, leidinggevende zorg, via 0651361611. Meer weten over de procedure? Bel of mail Sven Dekkers, recruiter, via 0611129439 of sven.dekkers@daelzicht.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 30 en 31 oktober.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.