Koraal zoekt een

Begeleider Dagbesteding - Op de Bies in Landgraaf

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Begeleider Dagbesteding voor de afdeling Recreatie & Vorming bij Op de Bies in Landgraaf. Loop jij over van creativiteit en kun je daarnaast werken binnen een strakke tijdsplanning? Ben jij in staat om de vraag en belangen van de cliënt in het oog te houden? Lees dan vooral verder, want dan zoeken we jou!

Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor 20 uur per week, meer of minder in overleg.


Over de functie


Als Begeleider Dagbesteding bij Recreatie & Vorming ben je o.a. verantwoordelijk voor het organiseren en (mede) uitvoeren van diverse activiteiten (denk aan de kermis, het Glazen huis, Biespop, Carnaval etc.). Dit betekent een strakke tijdsplanning, waarbij je rekening houdt met de vraag van de cliënt, het budget en het doel van de betreffende activiteit.

Je bent te allen tijde het visitekaartje van de organisatie; zowel tijdens de voorbereiding, uitvoering en afronding van de aangeboden activiteiten en onderhoud je hiertoe alle interne en externe contacten. Denk hierbij aan contact met alle mogelijke interne afdelingen, maar ook contact met externe bedrijven, pers en andere instanties.

Het is belangrijk dat de cliënt in contact komt met andere mensen. Het gaat hier om het opbouwen en onderhouden van relaties met anderen. Participatie is daarom een belangrijk doel. Dit geldt intern voor alle doelgroepen, maar ook het betrekken van de "buitenwereld" bij activiteiten en evenementen is een onderdeel van de afdeling Recreatie & Vorming. Om dit te kunnen realiseren organiseert Recreatie & Vorming zowel doelgroep gebonden vrijetijdsbesteding, als ook grotere evenementen waarbij naast deelname van de cliënt de mogelijkheid tot participatie vanuit de samenleving is.

De cliënt heeft altijd de vrijheid om zelf een keuze te maken om te participeren aan deze recreatieve activiteiten.


Wat bieden wij?


Een afwisselende en boeiende functie met volop ruimte voor eigen inbreng!
  • Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 oktober 2023 voor 20 uur per week. Daarna kijken we samen met jou naar aanvullende mogelijkheden, eventueel binnen een andere zorgmodule.
  • De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40: min €2.236 en max €3.154 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • ORT, (tijdelijk verhoogde) reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?


Een enthousiast en communicatief sterk organisatietalent die niet bang is om out of the box te denken. Jij houdt van een uitdaging, beschikt over een groot doorzettingsvermogen en bent creatief in het oplossen van (ad hoc) problemen. Daarbij sta je stevig in je schoenen en laat je je niet uit het veld slaan bij lastige situaties. Je neemt initiatief, bent proactief en neemt je je verantwoordelijkheid.

Daarnaast:
  • Ben je in het bezit van een relevante MBO 4 opleiding met uitstroomrichting Activiteiten of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt ervaring met het organiseren en uitvoeren van grootschalige activiteiten rekening houdend met een tijdsplanning en alle randvoorwaarden.
  • Je durft te innoveren en kunt de vraag van de cliënt naar boven halen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Meer informatie


Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anita Frijns via 06-51321774.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Heb je interesse in deze geweldige, creatieve vacature? Stuur ons dan je CV en motivatie vóór 30 januari a.s. via het sollicitatieformulier!