DeSeizoenen zoekt een

Begeleider De Koppeling Elivagar te Roggel

Dienstverband

18-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Elivagar

De locatie Elivagar is gelegen in Roggel, in een groene, rustig dorpse omgeving. De woon-werkgemeenschap Elivagar draagt zorg voor 35 bewoners, bestaande uit twee doelgroepen. De verstandelijk beperkte bewoners (VB) zijn de bewoners van vier woonhuizen in de kern van het dorp Roggel. 

De Koppeling

De Koppeling is een werkgebied aan de Koppelstraat in Roggel. Het is een creatieve werkplaats waar diverse producten gemaakt en verkocht worden. Ook kunnen klanten hier terecht voor nostalgisch snoepgoed en is er gelegenheid om een kop koffie te drinken.

Jouw nieuwe job

Als begeleider ondersteun en verzorg je onze cliënten. We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen. Onze cliënten vragen extra ondersteuning op het gebied van structuur en bevordering in hun zelfstandigheid, dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven.

Jij bent goed in staat om af te stemmen op de menselijke behoeften van onze  cliënten. Dit op basis van je zorgopleiding op minimaal niveau 4, daarbij heb je affiniteit in het werken in een werkgebied. Je kunt bij indiensttreding een geldig VOG overleggen. Je steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om, samen met je collega’s, voor je bewoner van elke dag iets moois te maken.

Wij bieden een uitdagende functie met een fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (FWG 40 CAO GHZ) en een vaste eindejaarsuitkering. Bijzondere cliënten, je hebt intensief contact met hen en een team met fijne collega’s! We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen.

Aanvankelijk bieden wij je een tijdelijke overeenkomst, bevalt de samenwerking wederzijds goed, zijn er uitstekende toekomstmogelijkheden binnen de locatie Elivagar.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Annie van de Venne op telefoonnummer 06-83283048 of Rudy Gubbels op telefoonnummer 06-12786826 voor meer informatie.