Koraal zoekt een

Begeleider Doelgroepflex

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
"Omdat iedereen anders is"

Voor Maasveld in Maastricht zoeken we Begeleiders voor de Doelgroepflex (24-32 u/w). Dat betekent langere opdrachten binnen verschillende groepen van de V&V (Verpleging & Verzorging), veel afwisseling en minder administratie. Eindelijk weer tijd om te zorgen!

Over de functie

Ga je aan de slag als Begeleider bij de Doelgroepflex van Maasveld, dan kun je eindelijk weer doen wat jij wil: zorgen! Je wordt ingezet op langdurige vervangingen (zwangerschapsverlof of langdurige ziektevervangingen) en hoeft je niet druk te maken om zorgplannen en andere administratieve taken. Je kunt ingezet worden binnen de verschillende groepen van de V&V. Iedere keer een andere groep betekent dat je steeds met nieuwe energie een woning instapt en met een frisse blik naar de cliënten kijkt.

Wil je meer uren werken, dan kun je je uren aanvullen door extra diensten te werken. Binnen de Doelgroepflex werk je minimaal 1 jaar. Als je daarna door wilt stromen naar een structurele functie binnen een woongroep, kan dat natuurlijk.

Onze cliënten willen zo zelfstandig mogelijk leven. Als Begeleider doe je er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Je kijkt naar wat wel kan, waar ze aanleg voor hebben en wat de talenten zijn. In de rol van Begeleider kijk je naar het gedrag en ben je nieuwsgierig naar de mens achter het gedrag. Jouw rol als begeleider is uniek, net als de cliënten waarmee je werkt. Vanuit je deskundigheid weet je precies hoe je de cliënten moet benaderen, hoe je ze aan het lachen kunt maken, hoe je ze kunt laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënten nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie kan houden.

Over de locatie

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een diploma van verzorgende IG, verpleegkundige (BIG geregistreerd), een opleiding MMZ volgens de kwalificatiestructuur niveau 3 of 4, Social Work of een andere verwante HBO-opleiding
 • Je hebt bij voorkeur (stage)-ervaring met deze doelgroep
 • Je blijft betrokken en aanwezig voor de cliënt, ook bij confronterend gedrag en zelfs als dit gedrag niet strookt met je eigen normen en waarden.
 • Je hebt het nodige zelfinzicht en bent je ervan bewust hoe cliënten kunnen reageren op jouw handelen.
Wat bieden we jou?
 • Jouw salaris is afhankelijk van je opleiding en toekomstige functie en is gebaseerd op FWG 35 of 40:
  • Voor FWG 35 is dit minimaal €1861 en maximaal €2766 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring
  • Voor FWG 40 is dit minimaal €1963 en maximaal €2902 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring
 • Je krijgt een contract voor een 1 jaar, met zicht op een vast dienstverband.
 • Er zijn meerdere mogelijkheden tussen 24 en 32 uur per week.
 • Als je een opleidingswens hebt zijn hiervoor mogelijkheden.
 • We bieden je sowieso een opleidingspakket met alle relevante trainingen voor het werken met complexe doelgroepen.
 • Je krijgt bij de start in je nieuwe baan een buddy om ervoor te zorgen dat je goed wordt ingewerkt.
 • Wanneer de functie wordt uitgebreid met een passend aandachtsgebied, kun je mogelijk doorstromen naar een volgende functieschaal.
Reageren

Wil je deel uitmaken van ons team? Dan ontvangen we graag via onderstaande link je CV en motivatie.