Koraal zoekt een

Begeleider EMB - kinderen 4-16 jaar - locatie Op de Bies

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Koraal Regio Parkstad, locatie Op de Bies, zoeken we een Begeleider EMB, waarbij je gaat werken met kinderen van 4 tot 16 jaar. Het is een functie voor gemiddeld 20-24 uur per week.


Over de functie


Je werkt als begeleider binnen de woongroep Hereweg 151A.
Binnen Hereweg 151A wonen 8 cliënten met een matig tot diep verstandelijk gehandicapt niveau. De groep bestaat uit kinderen, variërend in leeftijd van 4 tot 16 jaar. In de groep wonen ambulante, semi-ambulante en niet-ambulante kinderen. Gedragsproblemen komen in beperkte mate voor.
De sfeer binnen woongroep Hereweg 151A kenmerkt zich duidelijk door een drukke, gezellige sfeer en structuur. Op deze woongroep is het werken vanuit een relatie met het kind heel belangrijk. Vanuit deze relatie krijgen de kinderen de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hun omgeving. Verder ligt de nadruk op de ontwikkeling van de kinderen om hier gericht en zoveel mogelijk op individueel niveau aan te werken. In de werkruimte van A&O1 wordt dagbesteding geboden aan een wisselende populatie cliënten.
De diensten vallen tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een vast rooster inclusief weekenden.

Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Wat bieden wij?

Een ontzettend leuke en afwisselende functie met een geweldige doelgroep! Je hebt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
  • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40: min €1.898 en max €2.807 bruto/mnd o.b.v. 36 u/w
  • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering van 7,05%, deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden kan deze worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Bij interne kandidaten wordt de huidige contractduur gerespecteerd.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van minimaal een relevante MBO 4 opleiding en je hebt affiniteit met deze doelgroep.
  • Daarnaast heb je concrete werkervaring binnen de dagbesteding.
  • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
Wie ben je?

Je bent enthousiast, gemotiveerd en je hebt een stimulerend effect op je collega's. Je professionele houding is van grote invloed is op de sfeer binnen het woonklimaat. Je bent iemand die initiatief toont en een open houding toont bij vernieuwingen in de zorg. Daarbij kun je je goed staande houden in stressvolle situaties. Je bent creatief in denken en doen en hebt enige ervaring met de methodiek "Ervaar het maar".

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca Kochen (Teammanager) via 06 - 83 222 958.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Interesse? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 26 februari 2020.