Koraal zoekt een

Begeleider EVB - locatie Op de Bies

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij op zoek naar een functie als Begeleider van cliënten met een ernstig verstandelijke handicap, waarbij je werkzaam bent binnen zowel wonen als dagbesteding? Dan biedt Op de Bies je een uitdagende functie!

Over de functie

De Plaarstraat en de Kloosterstraat zijn een tweetal woonvormen in Simpelveld, die intensief samenwerken. De Plaarstraat bestaat uit 7 cliënten en de Kloosterstraat 6 cliënten, variërend van 25 tot 56 jaar met een ernstig verstandelijke handicap. De cliënten zijn geheel afhankelijk van begeleiding. Verzorging maakt dan ook een groot onderdeel uit van de werkzaamheden.

Deze twee groepen werken volgens de ZZP norm met 36 uur dagbesteding. Begeleiders zijn dan ook werkzaam binnen wonen en dagbesteding .

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.


Wat bieden wij?


Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
  • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is vanaf 1 juni ingedeeld in FWG 40 (min €1.963,- en max €2.902,- bruto/maand, op basis van een overeenkomst van 36 u/w).
  • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
  • We starten met een jaarcontract, welke bij gebleken geschiktheid aansluitend kan worden omgezet in onbepaalde tijd.
  • Ingangsdatum: zo snel mogelijk.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante MBO opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde). Uiteraard heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb je - bij voorkeur - ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
Wie ben je?

Een teamplayer, maar je kunt ook prima zelfstandig functioneren. Feedback? Graag! Daarbij kun je ook kritisch naar eigen handelen kijken. Bij complexe situaties reageer je adequaat. Typerend voor jou is dat je een doorzetter bent en stressbestendig. Door jouw ervaring met de doelgroep kun je vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.

Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Meer info? Neem gerust contact op met Germy Vliegen (teamleider) op telefoonnummer: 06 - 225 00 732.
Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Spreekt deze functie je aan? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 1 juni a.s.