Dichterbij zoekt een

Begeleider EVB Merode 39 Sint Oedenrode

Dienstverband

In onderling overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Win jij het hart van onze bewoners? Creëer jij een veilige plek en sta je onvoorwaardelijk voor ze klaar? Dan krijg je er een hoop voor terug!


Wat ga je doen

Als je het de bewoners vraagt, weten ze het wel: jij bent leuk, gezellig en enthousiast! En je speelt natuurlijk graag een spelletje met ze. Ze vinden het ook belangrijk dat je geduld hebt, consequent en duidelijk bent. Naast verzorgende taken, help je bewoners om een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Je ondersteund en helpt de cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen; anderen hebben meer structuur en begeleiding nodig. Uitgangspunt is hun ondersteuningsplan. Zo zorg je voor een veilige en betrouwbare leefomgeving waar altijd iemand voor ze klaarstaat.

 

Met wie ga je dat doen

We vormen een team met Merode 37, waar een ander doelgroep woont. We bieden daar voornamelijk belevingsgerichte zorg. Je wordt in de basis ingepland op nummer 39 maar het komt ook voor dat je in de andere woning werkt. Dat maakt het werken op de Merode juist zo uitdagend! Wat betreft zelfsturing zijn we nog in opbouw, dus zoeken we een nieuwe collega die daarin wil meedenken én doen. Ook organiseren we graag leuke uitjes of gewoon een gezellige BBQ met de buren. We zijn een enthousiast team die er voor gaat, daar wil je toch deel van uit maken!

 

Waar ga je dat doen

We hebben twee geschakelde groepswoningen. Beide woningen zijn het thuis van 8 mannen en vrouwen met een ernstige verstandelijke beperking. Bewoners hebben hun eigen spulletjes in hun kamer staan.

Op Merode is de zorg en ondersteuning in de eerste plaats duidelijk en gestructureerd. Eén ding vinden ze heel belangrijk: dat je er onvoorwaardelijk voor ze bent en dat ze op je kunnen rekenen als de wereld even niet zo makkelijk is voor ze.

 

Maak alvast kennis met de bewoners en begeleiders van Merode 37 - 39  

Merode 39: https://www.youtube.com/watch?v=p2g_IRQEOfo

Merode 37 en 39: https://www.dichterbij.nl/locaties/sint-oedenrode/merodestraat-37-39Dit ben jij

 • Je hebt een zorg gerelateerd mbo- (niveau 3 of 4) of hbo-diploma;
 • Je hebt het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen en daarmee de boodschap te achterhalen, waardoor je als vanzelfsprekend handelt in hun belang;
 • Je hebt kennis en kunde van mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag;
 • Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is;
 • Met jouw positieve en creatieve aanpak ga je met de cliënten op onderzoek naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen.

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris in schaal FWG 40 (van € 2236,- tot € 3154,-), conform CAO-   

Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;

 • Een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 per week, uren zijn bespreekbaar;
 • De werktijden zijn van 7:00 uur tot 10:00 uur, van 15:15 uur tot 21:00 uur, van 15:15 uur tot 22:00uur, een slaapdienst van 23:00 uur tot 7:00 uur en de weekenddienst van 7:00 uur 13:30 uur, 13:30 uur tot 21:00 uur;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering;
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

 

 

Begeleider EVB op Merode worden?
Stuur dan je sollicitatie via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleiderevb onder vermelding van Merode 39. Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact openen met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

 

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Maaike van den Hurk via telefoonnummer 06-11022727.