Dichterbij zoekt een

Begeleider gedrag Heijenseweg 81 Gennep

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij werken in een omgeving waar een  positieve en prettige sfeer heerst en waarin je verzekert bent van afwisseling en uitdaging? *Vast Contract*

 

Wat ga je doen?

Op Heijenseweg 81 wonen 6 dames variërend in leeftijd en ieder met een eigen (meer)zorgvraag. De combinatie tussen cliënten met een ernstige- en lichte  verstandelijke beperking maakt dat het gezelschap divers is en doet een beroep op je kwaliteiten als begeleid(st)er. Je wordt door de diversiteit uitgedaagd te schakelen in begeleidingsstijl en in te spelen op de situatie.

En verder:

 • Je ondersteunt de dames in het dagelijkse leven;
 • Je biedt ze structuur;
 • Je onderneemt leuke dingen afgestemd op hetgeen ze aankunnen;
 • We vinden het belangrijk om aan te sluiten bij hun behoeften en te denken in mogelijkheden!

 

Met wie ga je dat doen?

Je gaat werken in een jong en collegiaal team waar een echt teamgevoel heerst. Iedereen is oplossingsgericht. De sfeer is positief en prettig. In onderling overleg worden de taken en verantwoordelijkheden afgestemd binnen het team. We kunnen op elkaar bouwen en vinden plezier belangrijk. Hart hebben voor onze cliënten staat bij ons bovenaan.

 

Waar ga je dat doen?

Heijenseweg 81 is een eengezinswoning met 3 verdiepingen. Iedere cliënt heeft een eigen kamer en besteedt daar voor een deel haar tijd, 1 cliënt woont aanleunend in een eigen appartement. Het huis is modern en bijzonder sfeervol. Ook hebben we een grote vrij liggende tuin die grenst aan een bosgebied. Het ligt dus in een lekker rustige omgeving, met het gezellige centrum van Gennep op loopafstand!

Wil je graag nog meer weten over Heijenseweg 81 en de cliënten? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! https://www.dichterbij.nl/locaties/gennep/heijenseweg-81?content=vacature

 

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van een zorggerelateerde opleiding op mbo of hbo-niveau;
 • Je bent flexibel en kunt prioriteiten stellen, want we beloven je: geen dag is hetzelfde;
 • Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete oplossingen.

 

Dit krijg je ervoor terug:

 • Een vast contract;
 • Een salaris tussen €2.236,- en € 3.154,- schaal FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (per 1 mei cao verhoging tot € 3.332,00);
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

 

Begeleider Heijenseweg 81 worden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om te reageren op deze leuke vacature.

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleider-gehandicaptenzorg?&address=&range=30#lijstweergave door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.