Dichterbij zoekt een

Begeleider gedrag Join in Horst

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep Horst

Werkvelden

Gehandicaptenzorg


Begeleider gedrag Join in Horst

Vind jij het een uitdaging om jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag een zinvolle dag te bieden? Dan zoeken wij jou! We zijn een enthousiast team in opbouw waarin ieder zijn competenties tot zijn recht laat komen.
 

Dit ga jij doen
Join is een woongroep van 6 cliënten in de leeftijd van 13 t/m 22 jaar met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Overdag gaan de cliënten naar school, OPD of dagbesteding. Eén van onze cliënten woont zelfstandig in zijn appartement en krijgt individuele begeleiding. En we hebben 1 cliënt die buiten de begeleiding ook verzorging nodig heeft. 

Samen gaan we voor 100% leef gemak zodat onze jongeren zich prettig voelen en een zinvolle dag ervaren. Het is belangrijk dat jij zorgt voor zoveel mogelijk voorspelbaarheid zodat ze rust en veiligheid ervaren. Verder kan snel schakelen tussen de verschillende begeleiding en verzorgingsvragen waarbij ook moeilijk verstaanbaar gedrag kan voorkomen. Spreekt dit je aan? Je bent van harte welkom!

 

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundige. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor.

 

Waar ga je dat doen?

De woongroep Join is te vinden in het gebouw van de Twinkeling in Horst. Het bevindt zich op de eerste verdieping. Hier wordt volledig wonen gecombineerd met cliënten die hier deeltijd wonen. Iedere cliënt heeft een eigen kamer met eigen wasgelegenheid.

 

Dit ben jij

 • Je hebt een zorg gerelateerd mbo- (niveau 3 of 4) of hbo-diploma.
 • Je hebt hart voor onze cliënten en voor de zorg.
 • Je hebt een positieve, open houding en maakt gemakkelijk contact.
 • Je kunt je goed inleven, waardoor je als vanzelfsprekend in het belang van de   cliënten en hun verwanten handelt.
 • Je vindt het prettig om in een team te werken en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen.
 • Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’.
 • Ervaring in de zorg is een pre.

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris in schaal FWG 40 (van € 2025,- tot € 2993,-), conform CAO- Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor de duur van een jaar met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd, voor 24-32 uur per week (eventueel bespreekbaar).
 • De werktijden zijn onregelmatig, tussen 7:00 en 22:00 uur. Ook werk je in de    weekenden en feestdagen. We hebben de mogelijkheid om lange diensten te draaien.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering.
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

 

Meer weten? Of solliciteren?

Stuur je cv en motivatie via de website van Dichterbij, begeleider gehandicaptenzorg regio Zuid: https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleider-gehandicaptenzorg-dichterbij-regio-zuid  onder vermelding van vacature Join in Horst.

 

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ingrid Selten via telefoonnummer 0631999402 of via de mail i.selten-debruijn@dichterbij.nl

 

Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact openen met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.