DeSeizoenen zoekt een

Begeleider Gedragsgroep Lariks, 24 tot 28 uur, Elivagar Roggel

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Vacature Begeleider, 24 tot 28 uur, Gedragsgroep Lariks Elivagar Roggel.

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken een ondersteunende begeleider.

En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen?

Je gaat werken in het gezellige woonhuis Lariks waar 7 bewoners wonen die heel graag kennis met je willen maken. Ook ga je werken in een team met fijne collega’s die niet kunnen wachten om je wegwijs te maken in de woning. Jij krijgt de kans om te groeien als mens en als medewerker.

Woonhuis Lariks

Hier wonen 7 mannelijke bewoners, die houden van gezelligheid en een bordspelletje op zijn tijd. Het zijn bewoners met een lager ontwikkelingsniveau in combinatie met autisme. Je werk bestaat uit begeleidende taken zoals het bieden van duidelijkheid en structuur. Zorg dragen voor bevordering in het zelfstandigheid waarbij je taken variëren van richting geven en uitnodigen of aan ruimte geven.

Wat bieden wij:
  • Contract voor 24 tot 28 uur mogelijk.
  • Direct een vast dienstverband bij een goede match tijdens jouw sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 tussen € 2.236,00 en € 3.154,00.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Mogelijkheid tot volgen van aanvullende trainingen relevant voor de doelgroep.
  • Wisselende diensten, om het weekend werken, een mooie afwisseling vroege en late diensten.
  • In de avonden en in de weekenden werk je altijd samen met een collega!

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?

Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Je bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoners binnen de bestaande dag structuur. Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Opleiding in Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3.

Je wil van elke dag graag een mooie dag maken voor de bewoners en je collega's.

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Hebben we je geprikkeld?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels 06-12786826 voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer gevoel krijgen bij het betekenisvolle werk wat wij doen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding op onze mooie locatie Elivagar.

De eerstkomende rondleidingen staan gepland op:
  • Woensdag 11 oktober a.s. van 10:00 tot 11:30 uur
  • Maandag 6 november a.s. van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je aan, door een e-mail te sturen naar werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. ‘kennismaking Elivagar’, jouw telefoonnummer en de datum waarop je wilt deelnemen.

Elivagar alvast in vogelvlucht beleven voordat je reageert, bekijk dan dit prachtige filmpje Werken bij DeSeizoenen, locatie Elivagar in Roggel, werkgebied de Leudalschuur. - YouTube