DeSeizoenen zoekt een

Begeleider DeSeizoenen locatie Elivagar

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

DeSeizoenen is voor haar locatie Elivagar te Roggel op zoek naar een Begeleider voor 24 uur per week.

Werken in de zorg is ontzettend leuk, maar ook hard werken. Dat beseffen we. We vragen veel van onze medewerkers, maar je krijgt er ook veel voor terug. Allereerst tevreden cliënten! Want dat is waar het om draait. Daarnaast vindt DeSeizoenen het ook belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Want ontwikkeling vinden we vanuit onze antroposofische visie voor iedereen belangrijk.

Wat ga je doen als begeleider?

Als begeleider ondersteun en verzorg je de cliënten. We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Wie ga je begeleiden?

Op de locatie Elivagar te Roggel is er een vacature ontstaan binnen het woonhuis De Kastanje. In dit woonhuis wonen laag niveau VG volwassenen. Je biedt begeleiding, verzorging en intensieve 1 op 1 begeleiding. Onze cliënten zijn verschillend en vragen een aanpak op maat en extra ondersteuning op het psychiatrische vlak. Dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven.

Wat bieden wij?

  • Bijzondere cliënten, je hebt intensief contact met hen.
  • Een team met fijne collega’s!
  • Werk in een unieke organisatie!
  • Prettige arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG salarisschaal  40.

Wat vragen wij van jou?

Je ziet het als uitdaging om met soms ingewikkelde problematieken om te gaan.    Je bent zeer goed in staat om af te stemmen op de menselijke behoeften van deze cliënten, dit op basis van je zorgopleiding op minimaal niveau 4 en je werkervaring. Je staat stevig in je schoenen. 

Interesse? Reageer dan!

Stuur dan vóór 30 maart 2020 je motivatie en cv aan werkenbij@deseizoenen.org. Wil je eerst informatie, bel dan met collega Annie van de Venne op 0475-390520.