Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg, Achter de Hoven, Limbricht

Dienstverband

18 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Limbricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider gehandicaptenzorg,

18-28 uur, Sittard-Echt

We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Achter de Hoven in Limbricht het team te komen versterken.

Binnen Achter de Hoven bieden we een warm thuis aan 10 cliënten met een licht verstandelijke beperking. Er kan bij sommige cliënten sprake zijn van lichte gedragsproblematiek.

Samen met de cliënt wordt het ondersteuningsplan vormgegeven. Daarbij wordt uitgegaan van de behoefte van de cliënt. De ondersteuning is zowel gericht op stimulering en ontwikkeling, als op instandhouding van de zelfredzaamheid bij het uitvoeren van taken en van regie over het eigen leven. Wekelijks hebben we een bewoners-overleg dat ons helpt hier verder vorm aan te geven.

Jouw baan

Je gaat invulling geven aan de begeleiding daar waar de bewoners behoefte aan hebben, een cliëntgerichte houding staat hierbij centraal.

Je geeft uitvoering aan de ondersteuningsplannen, je ondersteunt bewoners bij ADL-activiteiten en neemt hun verzorging over waar nodig; zorgt voor een passende invulling van de dag en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je participeert in het multidisciplinair overleg en bent aanspreekpunt voor de familie en wettelijke vertegenwoordigers voor vragen over het ondersteuningsplan. De contacten met familie en wettelijk vertegenwoordigers vinden plaats op basis van partnerschap.

Jij…

…bent een enthousiaste, gedreven en verantwoordelijke collega, die ons motto 'wij doen het samen' vanuit eigen overtuiging uitdraagt. We stellen de cliënt centraal, door de zorg dichtbij de cliënt te organiseren, dit vraagt eigen regie en verantwoordelijkheid van teamleden, waarbij de samenwerking met de seniorcliëntbegeleider, gedragskundige en teammanager zorg, vertrouwen geeft en ondersteunend is.

…bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand. Echter ken je ook jouw eigen grenzen en weet deze onder druk te bewaken.

…bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van 'van zorgen voor, naar zorgen dat'.

… Achter de Hoven is onderdeel van organisatorische eenheid 5, bestaande uit 5 woningen in Echt, Limbricht en Nieuwstadt en twee locaties voor zinvolle daginvulling in Sittard en Echt. Als begeleider van Pergamijn ga jij voornamelijk binnen Achter de Hoven het team versterken maar ben je ook flexibel inzetbaar binnen de andere locaties van deze OE. Bij alle locaties werk je alleen en werk je voornamelijk dag- en slaapdiensten.

Jouw achtergrond…

…hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau 4) of HBO-niveau (kwalificatieniveau 5), bijvoorbeeld Sociaal Pedagogisch Werk, Verpleegkunde of Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
  • ..bij voorkeur relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben je bij voorkeur getraind in en heb je ervaring met preventie en het hanteren van verbale en fysieke agressie.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 40 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.2360,- max. €3.154,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en regeling Balansverlof uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Limbricht is goed te bereiken vanuit Echt, Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).
Meer weten? Ben je nieuwsgierig?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met teammanager zorg Ilona Wessels, tel: 06-14886707

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Justin of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met teammanager zorg Ilona Wessels en een collega.