Dichterbij zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg Bakelgeert/Klooster Boxmeer

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Gennep Boxmeer

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Werk jij in de zorg en houd je van uitdagend en afwisselend werk. Neem je graag initiatief neemt en meer te weten wil komen over Relatiegericht werken? Dan is dit de baan voor jou!

 

Wat ga je doen?

Op onze locaties woont een gevarieerde mix aan cliënten met verschillende zorgvragen. Iedere dienst vraagt hierdoor om een andere manier van werken.
Zo vragen de cliënten op de ene locatie om verzorging in een rustige, sfeervolle omgeving waarin jij aandacht hebt voor belevingsgerichte activiteiten. Vervolgens zorgen de cliënten op de andere locatie tijdens jouw volgende dienst voor een gezellige dienst met veel groepsdynamiek. Terwijl je een dienst later een aantal cliënten in hun eigen appartement begeleid. Je ondersteunt en helpt hen in hun ontwikkeling in het zelfstandig wonen en voert gesprekken met een persoonlijke benadering.

Zie, geen één dienst is hetzelfde! Uitdagend toch?

 

Met wie ga je dat doen?

Je bent onderdeel van een gevarieerd team met zowel ervaren medewerkers als collega’s die net gestart zijn in de zorg. We bieden je graag de ruimte en mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.
 

Waar ga je dat doen?

Wil je graag nog meer weten over de Bakelgeertstaat in Boxmeer en Kloosterboerderij in Sambeek? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina’s. https://www.dichterbij.nl/locaties/boxmeer/bakelgeertstraat en https://www.dichterbij.nl/locaties/sambeek/grotestraat-73?content=vacature

 

Dit ben jij

Je herkent jezelf in de kernwaarden van Dichterbij: Open, Professioneel, Betrokken en Samen. Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een zorg gerelateerd diploma, mbo3 of 4;
  • Een kartrekker en in staat om te schakelen tussen de verschillende zorgvragen van onze cliënten.

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract voor 24 – 28 uur per week;
  • Een salaris tussen €2.457,00 en €3.332,00 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek, schaal FWG40 conform cao-gehandicaptenzorg;
  • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
  •  

Meer weten of solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om te reageren op deze leuke vacature.

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/locaties/boxmeer/bakelgeertstraat?content=vacature

door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

 

Heb je vragen over deze functie of wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact met Emmely Schutten van het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.