Dichterbij zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg Boomheide 7a Gennep

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Vind jij het leuk om (soms oudere) cliënten te begeleiden en in beweging te houden? En ben je er goed in om signalen op te vangen, de achterliggende behoeftes te snappen en passende keuzes te maken voor activiteiten?
 

 

 

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat ze op de Boomheide een vertrouwde en prettige thuisbasis hebben. Overdag begeleid je de bewoners naar de dagbesteding. Wanneer dat niet meer goed gaat, bedenk je thuis een afwisselend programma met belevingsgerichte activiteiten. Je gaat wandelen of fietsen met de bewoners, maakt een voetenbadje klaar, knutselt en kookt; net waar je samen zin in hebt. Als het lekker weer is, kunnen de bewoners in de tuin heerlijk ontspannen onder de bomen met een kopje koffie of thee. Ga er gerust bij zitten; vinden ze gezellig! Ook is er een trampoline waar ze op springen of liggen; ook daarbij help je ze een handje.

 

En verder:

 • Je werkt voor een aantal cliënten als persoonlijk begeleider vanuit een individueel ondersteuningsplan en stelt deze ook samen met de cliënt op.
 • In je werk maak je gebruik van o.a. de methodieken Relatie Gericht Werk (Triple-C) en dynamisch verbinden.
 • Sommige cliënten ondersteun je bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen.

 

 

Met wie ga je dat doen?

Als begeleider heb je een intensieve samenwerking met artsen, paramedici, regiebehandelaren en verwanten van de cliënten. Je komt te werken in een leuk en stabiel team dat bestaat tussen mannen en vrouwen van diverse leeftijden. Er is veel flexibiliteit en gezelligheid onderling.

 

 

Wil je graag nog meer weten over Boomheide 7a en de cliënten? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! https://www.dichterbij.nl/locaties/gennep/boomheide-7a

 

Waar ga je dat doen?

Op Boomheide 7a wonen zes cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Sommigen ervaren ook problematiek rondom het ouder worden. De leeftijd van de cliënten varieert tussen 38 en de 73 jaar. Rust, duidelijkheid en huiselijkheid staan voorop in het werken met deze cliënten.

 

 

Dit ben jij

 • Je hebt een zorggerelateerd mbo 4 of hbo diploma
 • Jij bent een aanpakker die oog heeft voor de kleine signalen die de cliënten geven
 • Jij kijkt naar de vraag achter het ‘gedrag’?
 • Jij weet van aanpakken en doorpakken

 

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een onbepaalde tijd contract (uren zijn bespreekbaar)
 • Een salaris van minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van een 36-urige werkweek + onregelmatigheidstoestlag
 • De mogelijkheid om lange(re) diensten te werken
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

 

Meer weten of solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om te reageren op deze leuke vacature.

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij (https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleiderevb?&address=&range=30#lijstweergave ) door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

 

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anouk Hermens van het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.