Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg dag invulling.

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider gehandicaptenzorg dag invulling, Pretoria, buitenploeg

Waar kom je terecht?

We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de zinvolle daginvulling het team van Ac pretoria en de buitenploeg te komen versterken. Bij de zinvolle daginvulling op deze 2 locaties ben je werkzaam met LVB clienten.

Binnen AC pretoria ligt de focus op het leren en ontwikkelen van vaardigheden die de cliënten nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in het dagelijks leven, denk hierbij aan sociale vaardigheden, persoonlijke hygiene, koken, wasverzorging, social media, omgaan met relaties/vriendschappen. Binnen A.C Pretoria gaan we op ontdekkingstocht met de cliënt. Allereerst gaan we kijken welke vaardigheden hij bezit dan gaan we samen onderzoeken wat voor de cliënt belangrijk vindt, wat de cliënt fijn vindt maar zeker ook wat hij niet fijn vindt. Wil hij andere activiteiten ontdekken en waar ligt zijn interessegebied. Samen met de begeleiders en mede-cliënten en eventueel ondersteunende diensten gaan we hier invulling aangeven. Waarbij respect voor elkaar, samenwerken en elkaar helpen/ondersteunen het belangrijkste uitgangspunt is.

Binnen de buitenploeg ligt de focus op fysiek werk verrichten zoals terreinonderhoud op pepinusbrug, demontagewerkzaamheden, hand en spandiensten voor de facilitaire dienst. De doelgroep bestaat uit mannelijke clienten die in grote mate behoefte hebben aan werk waar ze hun energie in kwijt kunnen en waar ze binnen gestelde kaders zo zelfstandig mogelijk kunnen werken. De groepsdynamiek volgen en hierop anticiperen is een belangrijk onderdeel van de begeleiding dit is zeer bepalend in hoe de dag verloopt.

Jouw baan

Bij de zinvolle dag invulling werken we overstijgend per groep, wat betekend dat je op zowel Ac pretoria en de buitenploeg werkt maar bij calamiteiten ook inzetbaar bent op boerderij Heggerhof of het restaurant in mercator. Je werkt samen met de cliënten gericht aan de doelen uit het ondersteuningsplan.

Binnen Ac pretoria creëren een veilige omgeving waarbij de cliënt, binnen de gestelde kaders, zelf de regie heeft over zijn ontdekkingstocht en waar jij samen met de client gaat bekijken hoe er invulling gegeven kan worden aan zijn wensen.

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.

….Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen de dagbesteding goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is. Binnen de zinvolle daginvulling wordt er gestreefd naar een zo normaal mogelijk leven.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een diploma in de zorg op MBO niveau 4 of HBO niveau;
  • Ervaring met technische kennis en vaardigheden is een pre.
  • Je hebt affiniteit en ervaring binnen de gehandicaptenzorg.
  • Maar ook als je geen ervaring hebt in de zorg en wil ontdekken waar je talenten liggen, gaan we zeker het gesprek aan. Die kans bieden we je graag!
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.
Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40; (min. €2.110,- max. €3.154,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8%;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • De zinvolle daginvulling omgeving Beekdaelen is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Karin Moonen, teammanager. Tel: 046-7506039
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Karin Moonen.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.