Daelzicht zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg (EMB / EVB) Huybheide 11-12

Dienstverband

8 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij graag aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ben jij op zoek naar uitdaging en diversiteit in je werk? Werken op een woongroep waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder en kom ons team versterken! 

Voor de locatie Huybheide 11-12 in Koningslust zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de vacature:

Begeleider Gehandicaptenzorg (EMB / EVB)   
8-32 uur per week, Koningslust (Noord-Limburg) , contracturen in overleg

Zo ziet jouw baan eruit 
Als begeleider A bestaan je werkzaamheden uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider A ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je werkt samen met de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt.

Binnen deze woongroep is het belangrijk dat je affiniteit hebt met verzorgende taken en dat je rust uitstraalt, ook als het even wat hectischer is. Je werkt altijd samen met een collega, en een goede samenwerking vinden we binnen ons team dan ook erg belangrijk. Wij zijn een enthousiast, collegiaal en creatief team. Wij zetten graag samen de schouders eronder en verwachten van onze nieuwe collega’s dan ook een positieve houding. 

Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.  

Locatieprofiel 
Huybheide 11-12 bevindt zich op ons terrein Savelberg in Koningslust. Savelberg is één van de twee instellingsterreinen van Daelzicht  en op dit mooie landelijke terrein zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Daarnaast vind je op Savelberg vrijwel alle faciliteiten die onze cliënten nodig hebben. 

Huybheide 11-12 zijn twee geschakelde woongroepen met in totaal 12 cliënten. Hier wonen mannen en vrouwen in variërende leeftijden van 28 tot 65 jaar. Het gaat om cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met ieder hun eigen (gedrags-)specifieke behoeften. Dit vraagt voor iedere cliënt een unieke manier van aansturen.  

Voor de lichamelijke verzorging zijn onze cliënten volledig of bijna volledig afhankelijk van onze zorg. De hulpvragen zijn zeer divers waarbij te denken is aan: autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en dementie. Daarnaast komen ook nog fysieke belemmeringen voor in de vorm van: doofheid, slechtziendheid en spasticiteit. Sommige cliënten zijn afhankelijk van een rolstoel. Er komen dagelijks verpleegtechnische handelingen voor. Als jij op zoek bent naar een woongroep waar je met bijna alle facetten van de gehandicaptenzorg in aanraking komt en waarbij je echt uitgedaagd wordt om iedere dag nieuwe dingen te leren en steeds meer van jezelf te laten zien, dan is dit de functie voor jou.  

Wij bieden 

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Begeleider A.
  • Direct een vast dienstverband voor in 18-32 uur per week, contracturen met jou in overleg.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 4, in de richting van zorg en welzijn. Denk aan MMZ-4, SPW of HBO sph of pedagogiek.
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg en/ of ouderenzorg is een pré.

Dit is Daelzicht 
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren  
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Marion Huberts, coördinerend begeleider via 06-11290373.  

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.