Dichterbij zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg EVB+ cliënten Struikheide 133 – 137 Gennep

Dienstverband

28 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Gennep Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Dichterbij zoekt voor de locatie Struikheide 133-137 in Gennep begeleiders voor EVB+ cliënten. Jij helpt hen een zo normaal mogelijk leven te leiden. Je laat cliënten genieten van de kleine dingen in het leven. Dat doe je door ze structuur, veiligheid, rust en vertrouwen te geven. Dat is niet altijd makkelijk, want soms kunnen zij agressief gedrag vertonen. Jij staat dan sterk in je schoenen, veroordeelt hen niet, en gaat op zoek naar de beste begeleiding voor elke individuele cliënt.

 

Aan de Struikheide in Gennep heeft Dichterbij twee woningen voor mannen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking met gedragsproblemen. Een aantal van hen heeft bijkomende problemen als autisme, dementie of lichamelijke achteruitgang. Struikheide ligt op een prachtige plek aan de rand van het bos.

Naast de woonlocatie Struikheide 133-137 ligt de dagbesteding .
Op het terrein staat bijvoorbeeld hondenopvang Rintintin. Hier mogen onze cliënten wandelen en knuffelen met de honden. Op hetzelfde terrein ligt ook de kinderboerderij

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt samen met je collega’s in het team, maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna wordt er gekeken hoe die waargemaakt kunnen worden. Je komt te werken in een zelf organiserend team (ZOT) waar een goede sfeer heerst.

 

Wie ben jij?

Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Met jouw positieve en creatieve aanpak ga je met de cliënten op onderzoek naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen. Als ze soms toch hun agressie uiten sta je stevig in je schoenen en heb je het talent je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.
 

Heb je ervaring met het werken met EVB+ cliënten? Dan is dat heel prettig. Heb je dat niet, dan gaan we graag in gesprek om samen te achterhalen of deze groep goed past bij jouw kwaliteiten. Een zorggerelateerde mbo 4 of hbo diploma is een pré. Heb je een mbo 3 diploma en wil je jezelf verder bekwamen? Dan nodigen we je ook om uit te reageren. Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag is een vereiste.

 

Wat krijg je ervoor terug

  • Een salaris tussen € 2.085,- en € 3.189,- (schaal FWG 45), conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag;
  • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekendenBovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

 

Word jij mijn nieuwe zorgcollega?

Herken jij je in dit profiel?

Stuur dan je sollicitatie naar wervingsbureau@dichterbij.nl Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je contact opnemen met Anouk Hermens (06-46870840) van het Wervingsbureau van Dichterbij.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan mag je contact opnemen met Helma Tissen- Bogels, manager van de locatie Struikheide 133-137 via 06 - 30480745