Dichterbij zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg EVB+ en MVB+, Gennep (L), Struikheide 133-137

Dienstverband

In onderling overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Begeleider Gehandicaptenzorg EVB+ en MVB+, Gennep (L), Struikheide 133-137

 

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken?

Dichterbij zoekt begeleiders voor EVB+ en MVB+ cliënten. Jij helpt hen een zo normaal mogelijk leven te leiden. Je laat cliënten genieten van de kleine dingen in het leven. Dat doe je door ze structuur, veiligheid, rust en vertrouwen te geven.

Dat is niet altijd makkelijk, want soms kunnen zij agressief gedrag vertonen.

Jij staat dan sterk in je schoenen, veroordeelt hen niet, en gaat op zoek naar de beste begeleiding voor elke individuele cliënt.

 

Heb je ervaring met het werken met EVB+ en MVB+ cliënten? Dan is dat heel prettig. Heb je dat niet, dan gaan we graag in gesprek om samen te achterhalen of deze groep goed past bij jouw kwaliteiten. Een zorg gerelateerde mbo 4 of hbo diploma is een pré. Heb je een mbo 3 diploma en wil je jezelf verder bekwamen, dan nodigen we je uit te reageren. Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag is een vereiste.

 

Open

Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Met jouw positieve en creatieve aanpak ga je met de cliënten op onderzoek naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen.  Als ze soms toch hun agressie uiten sta je stevig in je schoenen en heb je het talent je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

 

Samen

Je werkt samen met je collega’s in het team, maar ook met artsen, paramedici,  gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna wordt er gekeken hoe die waargemaakt kunnen worden. Je werkt in een zelf organiserend team. Je toont eigenaarschap en bouwt een duurzame band op met cliënten, collega’s en verwanten.

 

Betrokken

Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

 

Professioneel
Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om onze cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

 

Aanbod

In deze functie bieden we je:

  • Een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- (schaal FWG 40) of € 2.085,- en € 3.189,- (schaal FWG 45), conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag;
  • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden;
  • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.

Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

 

De Ode van Dichterbij
Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen.  Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

 

Word jij mijn nieuwe zorg collega?

Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op!

Heb je niet alle papieren en wil je toch reageren? We ontvangen je reactie graag!

 

Heb je vragen bel dan met het wervingsbureau, tel: 088 754 0060  of mail naar: wervingsbureau@dichterbij.nl.

 

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij ( https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleiderevb ) door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen.

 

Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.