Daelzicht zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg NAH

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij affiniteit met de doelgroep NAH en spreekt verzorging én het begeleiden van deze mensen in de verwerking en gevolgen van hun letsel jou aan? Heb jij een natuurlijk talent om je in te leven in de diverse vragen en achtergronden van cliënten? Hecht jij veel waarde aan een comfortabele en gezellige  werk- en woonomgeving en draag je daar graag je steentje aan bij?

Voor onze locatie Zonnebloemhof 20-21 in Heel zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie van:

Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4 (NAH)

24 uur per week, Standplaats Heel

Let op

Beschik jij niet over een niveau 4 zorgkwalificatie, maar wel over een zorgkwalificatie op niveau 2 (locatieondersteuner) of 3 (medewerker begeleiding)?  Reageer gerust ook op deze vacature en vertel ons beknopt over je opleiding en ambitie. Wij kijken met alle plezier samen met jou naar wat er mogelijk is!

Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt in zijn kracht door deze zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden en te begeleiden bij de verwerking en gevolgen van NAH. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert, daarnaast komen er verpleegtechnische handelingen voor.

Locatieprofiel

Zonnebloemhof 20 en 21 zijn woningen op het moderne en prachtig gelegen terrein van Daelzicht in Heel. De woningen kenmerken zich door de leefsfeer ‘gemak en comfort’. Er wonen met name oudere cliënten (o.a. met NAH) die behoefte hebben aan gezellige contacten en een fijne oude dag. Deze cliënten zijn veelal weinig mobiel en hebben veel begeleiding nodig bij hun verzorging en/of verpleging. De huizen zijn comfortabel en sfeervol ingericht en er wonen negen cliënten per huis. De cliënten hebben elk een eigen kamer en delen de woonkamer en keuken. De woningen zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Zonnebloemhof 20-21 is een afdeling bestaande uit twee afdelingen waar één team op staat.

Dit bieden wij

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 40 (minimaal € 2.236,00,-, maximaal € 3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur), conform inschaling als Begeleider A.
 • Bij aanvang direct een vast dienstverband voor 24 uur per week.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied.
 • Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.

Herken jij jezelf hierin?

 • Een diploma in Zorg en Welzijn, minimaal niveau MBO-4, SPW/MMZ-4, (z-)verpleegkundige,  of HBO-SPH, Social Work of Pedagogiek.
 • Je verplaatsen in de (be)leefwereld van onze cliënten is iets wat jij van nature in huis hebt en waar jij je werkplezier mede aan ontleent.
 • Naast kordaat optreden als de situatie daarom vraagt, ben je in je kern een geduldig persoon. Je ziet wat er om je heen gebeurt en reageert daar gepast op.
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten).
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep.
 • De doelgroep NAH spreekt jou aan en wellicht heb je daar al werk- of omgangservaring mee.
 • Verzorgende taken zijn voor jou een vanzelfsprekendheid bij het bieden van je begeleiding.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling?

Interesse? Solliciteer via de knop "Solliciteer naar deze functie". Nieuwsgierig? Of wil je gewoon eens weten wat werken op deze plek inhoudt? Neem gerust contact op met Veronique Seegers, coördinerend begeleider via 06-15126357. Het is via Veronique ook mogelijk alvast meer informatie in te winnen over de functie Begeleider en de andere genoemde opties op niveau 2 en 3.  Bij  Marianne Pisters (leidinggevende zorg) kun je via 06-31680157 terecht voor meer informatie over de procedure en arbeidsvoorwaarden.  

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces.