Dichterbij zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg, regio Gennep (L)

Dienstverband

In onderling overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep Nijmegen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Begeleider  Gehandicaptenzorg, regio Gennep (L)

 

Help jij cliënten om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen? Vind je droombaan bij Dichterbij

 

Als begeleider in de gehandicaptenzorg ben je van vele markten thuis. Je bent coach van de cliënt, motivator, zorgverlener, vertrouwenspersoon en maatje tegelijk. Je stimuleert cliënten om stapjes vooruit te zetten en helpt hen om zo gewoon en zelfstandig mogelijk te leven. Samen met je collega’s help je de cliënt om zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Waar het kan geef je hem eigen regie, als het nodig is neem je hem bij de hand. Door samen contact te leggen in de wijk help je hem om mee te doen in de samenleving.

 

Je hebt een zorggerelateerd mbo-diploma (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma. Ervaring in de zorg is een pre. Maar belangrijker is dat je graag met mensen met een verstandelijke beperking werkt. Bij Dichterbij ondersteunen we veel mensen met een verstandelijke beperking: jongeren en ouderen, van licht tot ernstig beperkt, met en zonder gedragsproblematiek of lichamelijke beperking. Samen kijken we welke doelgroep het beste bij jou past.

 

Open

Door je positieve, open houding maak je makkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de cliënten en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen. Je durft om hulp te vragen waar nodig en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen.

 

Samen

Je werkt samen met je collega’s in het team, maar ook met artsen, paramedici,  gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna kijk je hoe je die samen kunt realiseren. Je werkt in een zelforganiserend team. Op locaties waar je regelmatig terugkomt, bouw je een duurzame band op met cliënten, collega’s en verwanten.

 

Betrokken

Je bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en collega’s. Je hebt aandacht voor hen, bent geïnteresseerd in hun verhaal. Je bent ook betrokken bij de organisatie. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we graag naar je. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

 

Professioneel

Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om onze cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

 

Aanbod

In deze functie bieden we je:

  • Een salaris tussen €1.898,- en € 2.807,-  in schaal FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag;
  • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden;
  • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.

 

Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

 

De Ode van Dichterbij

Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen.  Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

 

Dichterbij en Ik?

Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op!

Heb je niet alle papieren en wil je toch reageren? We ontvangen je reactie graag!

 

Heb je vragen bel over de procedure, bel dan met het wervingsbureau, tel: 088 754 0060  of mail naar: wervingsbureau@dichterbij.nl.

 

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij (https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleider-gehandicaptenzorg ) door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen

 

Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.