Dichterbij zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij bijdragen aan een betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Vind je droombaan bij Dichterbij!
In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven.
Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

 

Wat ga je doen?

Die kleine geluksmomentjes met cliënten, een glimlach op zijn gezicht, een knuffel omdat ze geniet van jouw aandacht, daar kom je voor. Samen met je collega’s maak jij het verschil en ga je ervoor. Dat lukt niet altijd en toch ga je er vol voor, iedere dag weer. Er is ruimte om te proberen en leren doe je met elkaar. Je bent zorgzaam, straalt vertrouwen uit en stimuleert cliënten om zichzelf en de wereld hen heen te ontdekken. Doordat jij er bent en dit samen opbouwt lukt het je om meer momenten van plezier en geluk toe te laten nemen. Door de cliënt te vragen naar zijn of haar dromen, door meer ruimte voor professionals en door de talenten van onze medewerkers optimaal tot z’n recht te laten komen.

 

Waar ga je dat doe?

Op een van onze locaties in Noord- en Midden Limburg. Er is altijd wel een locatie bij je in de buurt.

 

https://www.dichterbij.nl/horst/meedoen/een-goed-idee-doe-er-iets-mee

 

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Dit ben jij

Heb je ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan is dat heel prettig. Heb je dat niet, dan gaan we graag in gesprek om samen te achterhalen wat past bij jouw kwaliteiten. Een zorggerelateerd mbo-4 of hbo-diploma is een pré. Heb je een mbo-3 diploma en wil je jezelf verder bekwamen, dan nodigen we je ook uit om te reageren. Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag is een vereiste.

 

Dichterbij en ik

Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. En je kan bijvoorbeeld ook goed ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past door eerst een paar locaties te leren kennen. Samen kijken we hoe jij het beste inzetbaar bent. Voor veel of weinig uur per week. Vast op een groep, of wisselend door de regio. Een vast contract of eerst tijdelijk kennismaken. We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

 

In deze functie bieden we je:
• Een salaris in schaal FWG 40 CAO-Gehandicaptenzorg (tussen € 1.963,- en € 2.902,-);
• Werken met de doelgroep die jou past;
• Keuze uit verschillende locaties;
• Ruimte om je talenten in te zetten.

 

 

Solliciteren?

Upload jouw cv en motivatie via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleider-gehandicaptenzorg-dichterbij-regio-zuid of stuur je cv en motivatie naar wervingsbureau@dichterbij.nl

 

Heb je vragen bel of mail dan met het wervingsbureau, 088 754 0060 - wervingsbureau@dichterbij.nl.