Dichterbij zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg Struikheide 1-3 Gennep

Dienstverband

In onderling overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil je werken in een warm team die open staan voor de cliënt en respect hebben voor elkaar? Waarin een goede samenwerking is en waarbij ruimte is om jezelf en de cliënt te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

 

 

Wat ga je doen?

 • Je werkt voor een aantal cliënten als persoonlijk begeleider vanuit een individueel ondersteuningsplan en stelt deze ook samen met de cliënt op.
 • In je werk maak je gebruik van o.a. de methodieken Relatie Gericht Werk (Triple-C) en dynamisch verbinden.
 • De meeste cliënten ondersteun je bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen
 • Je verzorgt de belevingsgerichte dagbesteding aan huis, tijdens deze extra dienst is er ook ruimte om de cliënten 1-op-1 aandacht te geven

 

 

Met wie ga je dat doen?

Als begeleider heb je een intensieve samenwerking met artsen, paramedici, regiebehandelaren en verwanten van de cliënten. Je komt terecht in een gemotiveerd, professioneel en gezellig team. Er is veel kennis betreffende de cliënten. Enthousiast geworden? Kom eens een keer met ons kennismaken tijdens een kop koffie.

 

 

Wil je graag nog meer weten over Struikheide 1-3 en de cliënten? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! https://www.dichterbij.nl/locaties/gennep/struikheide-1-3

 

Waar ga je dat doen?

Op de Struikheide 1-3 staan de wensen van de cliënten centraal. Samen met een collega kom je te werken op twee woningen waar in totaal 11 cliënten wonen. Allen hebben een ernstige verstandelijk beperking, met uitzondering van één cliënt met een lichte verstandelijke beperking, en zijn tussen de 52 en 75 jaar oud. Enkele cliënten krijgen op de woning dagbesteding aangeboden. Dit geeft je de mogelijkheid tot het draaien van lange diensten.

 

 

Dit ben jij

 • Je hebt een zorggerelateerd mbo 4 of hbo diploma
 • Je bent enthousiast, ruimdenkend een aanpakker en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen
 • Je pakt je kansen om te leren en draagt daarmee een steentje bij aan ons professionele en gezellige team

 

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een onbepaalde tijd contract (uren in overleg bespreekbaar)
 • Een salaris van minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van een 36-urige werkweek + onregelmatigheidstoestlag
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

 

Begeleider Struikheide 1-3 worden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om te reageren op deze leuke vacature.

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij (https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleider-gehandicaptenzorg?&address=&range=30#lijstweergave ) door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

 

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anouk Hermens van het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.