Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg - (Zeer) Ernstig Meervoudig Beperkt

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard Echt Sittard Hoensbroek Geleen Beek Born Brunssum Geulle Herkenbosch Valkenburg Limbricht Maasbracht Nieuwstadt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider gehandicaptenzorg – (Zeer) Ernstig Meervoudig Beperkt

Jij bent een gepassioneerde zorgprofessional met een hart voor onze cliënten!

De doelgroep (Z)EMB bestaat uit individuen met ernstige beperkingen op zowel fysiek als verstandelijk gebied. Deze cliënten ervaren complexe zorgbehoeften en hebben vaak meerdere medische- en ontwikkelingsgerelateerde uitdagingen. Ze vereisen intensieve, op maat gemaakte ondersteuning om de kwaliteit van hun leven te verbeteren!

Alle cliënten zijn in meer of mindere mate afhankelijk van hulpmiddelen als tilliften, rolstoelen etc. Tevens zijn vrijwel alle cliënten binnen de EMB-woonvoorziening geheel afhankelijk van begeleiders als het gaat om medische zorg, ADL, daginvulling en waarborgen van hygiëne.

Dit ga ik doen!
Klein kijken, groot uitpakken! Dat is ons motto.

In mijn rol als cliëntbegeleider sta ik voor warme zorg vanuit wonen. Elk van onze locaties biedt niet alleen een thuis, maar ook een interne daginvulling. En dat is nog niet alles. Steeds vaker vervagen de grenzen tussen wonen en daginvulling, en dat is waar mijn rol in het spel komt. Als cliëntbegeleider ben ik degene die niet alleen zorgt voor een fijne woonomgeving, maar ook de daginvulling begeleidt.

Mijn focus ligt op het creëren van een omgeving waarin de cliënt centraal staat. Daarbij is aandacht voor waardevolle contactmomenten en effectieve communicatie van groot belang. Ik zoek naar de perfecte balans tussen alertheid en passende activiteiten om deze te stimuleren. In mijn aanpak ligt de basis in de LACCS-visie, een benadering gericht op het bieden van een goed leven voor cliënten met een (zeer) ernstig meervoudige beperking.

Mijn zorg draait om het waarborgen van basale emotionele veiligheid. Dat betekent vertrouwen in mij als de voorspelbare begeleider en een individuele benadering met nabijheid. Elke cliënt is uniek, en mijn aanpak is maatwerk.

Als je houdt van uitdagingen, met name complexe zorgvragen, en als je in staat bent met behulp van een passend ondersteuningsplan begeleiding te bieden die is toegespitst op elke unieke cliënt, dan is dit de plek voor jou.

We zoeken niet zomaar een cliëntbegeleider; we zoeken iemand die een teamplayer is, creatief te werk gaat, een doorzetter is met een gezonde dosis zelfreflectie en relativeringsvermogen. Kortom, we zoeken jou! Jij bent degene die onze cliënten nodig hebben, die het avontuur van elke nieuwe dag met open armen tegemoet treedt. Ben jij klaar voor deze bijzondere reis?

Ik herken mijzelf hierin!
 • Een afgeronde MBO niveau 3, 3 IG of 4 opleiding in ze zorg.
 • Ik heb affiniteit met het werken met (Z)EMB.
 • Stressbestendigheid en het vermogen om rustig te blijven in uitdagende situaties.
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid om onregelmatige diensten te werken, inclusief avonden en weekenden.

Wat bieden wij jou?
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 30/35/40, afhankelijk van je opleiding; (min. €2.217,- max. €3.535,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof.
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Kortingen op heel veel online shops met employee benefits
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
 • De (Z)EMB groepen zijn gelegen in Geleen, Herkenbosch, Brunssum, Beek, Maasbracht, Echt, Hoensbroek en Valkenburg.

Ik wil graag meer informatie.
Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Wil je meer informatie over de functie, aarzel dan niet en neem contact op met een van de recruiters Sieske, Anja en Justin: tel. 0475-479 666.

Ik ga ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Sieske of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager en een collega.