Dichterbij zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg zeer intensieve begeleiding

Dienstverband

12- 32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep Uden Venray Boxmeer Horst Oss Gennep Velp Milsbeek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wat ga je doen?
Als begeleider gehandicaptenzorg zeer intensieve begeleiding begeleid je cliënten van Dichterbij met een verstandelijke beperking in combinatie met een gedragsstoornis om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Jij zorgt dat onze cliënten de juiste zorg en begeleiding krijgen. Je biedt structuur en duidelijkheid aan de cliënt en speelt oplossingsgericht in op de wisselende stemmingen en gedragingen.

Daarnaast onderhoudt je het contact met de ouders of wettelijke verzorgers, overlegt met de gedragsdeskundigen en zorgt samen met je collega`s voor een stabiele en vertrouwde leefomgeving.

De woonlocaties waar onze cliënten wonen met zeer ernstig gedrag kenmerken zich door complexe gedragsproblemen. Dat kan zich uiten in verbale of fysieke agressie. Door samen te werken met de gedragsdeskundigen en de juiste zorg op maat te bieden weet jij dit voorkomen en zorg je voor rust en structuur bij de cliënt. Veelal hebben de cliënten een oppositionele gedragsstoornis of aan autisme verwante stoornissen. Je onderhoudt nauw contact met de naasten van de cliënt, artsen en de regiebehandelaar.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een zorg gerelateerde opleiding op niveau MBO of HBO.
  • Je hebt kennis en/of ervaring van ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen .
  • Je bent in staat om groepsprocessen en interacties positief te beïnvloeden en weet je te verplaatsen in de belevingswereld van de cliënten. Je hebt oog voor de persoon achter de complexe gedagsproblematiek.
  • Omdat het om woonlocaties gaat heb je er geen bezwaar tegen om wisselende diensten te werken, ook in het weekend en slaapdiensten.
  • Je bent in staat zowel in teamverband, multidisciplinair als zelfstandig te werken en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Dit krijg je ervoor terug:
• Een parttime dienstverband tussen de 16 – 32 uur.
• Afhankelijk van je ervaring een salaris ingeschaald in FWG45 van 2287,- tot 2948,- op basis van een 36-urige werkweek conform de cao gehandicaptenzorg.
• Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
• In eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een onbepaalde tijd contract.
• Wil je op een nieuwe ( elektrische ) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Dichterbij mag je gebruik maken van het fietsplan of krijg je een gedeeltelijke compensatie op het sportschool abonnement.
• Je komt te werken in een stabiele organisatie.

Wil je meer weten?
Neem dan een kijkje op onze website www.dichterbij.nl of neem contact op met het wervingsbureau van Dichterbij.

Het wervingsbureau is bereikbaar op werkdagen op 088 – 7540060.

Wil je direct solliciteren? Druk dan op onderstaande sollicitatie button of mail naar wervingsbureau@dichterbij.nl