KL-IK zoekt een

Begeleider individueel

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Medewerker begeleiding individueel 

Kl-ik is opzoek naar een medewerker voor het bieden van individuele begeleiding aan cliënten binnen hun eigen leefomgeving.

Wie is Kl-ik?

KL-IK is een moderne, professionele en dynamische zorgorganisatie die begeleiding biedt aan cliënten in de omgeving Sittard-Geleen, Maastricht-Heuvelland, Roermond en Venlo. De voordeur van KL-IK staat voor iedereen open, er is geen wachtlijst.
Iedereen kan zich 
bij KL-IK melden met hulpvragen op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Vaak zijn mensen al geholpen met passende, betrouwbare informatie of begeleiding in contacten met de juiste instanties. Eenvoudige hulpvragen kunnen worden opgelost in het netwerk waar cliënten en KL-IK deel van uitmaken. We zullen iedereen verder proberen te helpen met wat zij nodig hebben. 
Kl-IK biedt beschermd wonen, ambulante begeleiding, jeugdzorg, forensische zorg en dagbesteding aan.
KL-IK is ‘Krachtig door mijn –IK’. Wij staan voor het hebben van een 
identiteit, het meenemen van je eigen IK. Dit vragen we niet alleen van cliënten, maar ook van jou!

Wat ga jij doen?

Als ambulant medewerker biedt je individuele begeleiding en ondersteuning op basis van een voor iedere client individueel vastgesteld plan waar aan gewerkt wordt.
Je valt hiërarchisch onder de coördinator extramurale zorg. De begeleiding vindt voornamelijk in de thuissituatie van de client plaats. Je bouwt een vertrouwensband op met de client en hebt een signalerende rol tijdens de begeleidingsmomenten.
Je levert een bijdrage aan de administratie, registratie en rapportage. 
Naast het begeleiden van de cliënten is het onderhouden van netwerken van groot belang. Jij gaat in deze functie samenwerken met verschillende collega’s uit verschillende organisaties. Je bent een echte teamspeler die over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Wij zoeken iemand met:

  • Een relevant diploma op HBO niveau.
  • Enige ervaring binnen een gelijkwaardige functie.
  • Een positieve instelling en een aanpak mentaliteit.
  • Een rijbewijs.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Een gezonde dosis zelfvertrouwen om zelfstandig de trajecten uit te zetten en voeren.

Wat heeft Kl-ik jou te bieden? 
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk met onder andere een individueel keuze budget. Het salaris dat je ontvangt ligt afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Solliciteren? 
Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen kun je een email sturen naar Tessa Horeman tessa@kl-ik.nl